Mi też drętwieją ręce, szczególnie w nocy. U mnie kolejna próba nieudana z obniżeniem nocnego cukru niestety, dziś ostatnia próba i jak się nie uda to dzwonię na oddział i powiedzą, co dalej. Miłego, spokojnego dnia dla wszystkich!
Elajar kciuki zacisniete! dzięki za rady! Wracaj z maluszkami w brzuszku!
Natalia_bis no ja schudłam już 3-4kg....a usg dopiero 4 marca...ogólnie to skoki sa minimalne już teraz, dziś np 92 mg/dl a powinno być max 90...dlatego próbuje dalej eksperymentować, ale nic to nie daje. Jedna dr powiedziala, ze chudniecie jest normalne, bo je sie zdrowo i lekko, zbilansowane to wszystko i regularne posilki o podobnych stalych porach, wiec organizm wszystko spala, a czy na pewno z małą jest ok?- okaze sie na usg właśnie. Mam złe sny, jak mnie to denerwuje:/ Czytalam ze to przez hormony...ciekawe. Dzis mi sie snilo ze mialam cisnienie 180/170 - nie wiem jakim cudem
i cukier duzy, duzy i zawiezli mnie na szpital (moja dr prowadząca) i powiedziala do tej drugiej babki, co miala mi robic usg: " dziewczynka albo martwy płodek" :/ :/ ale okazalo sie ze mała żyje i ma się dobrze, paranoja jakaś. Nie mówiąc o wiecznych snach typu flaki i trupy
I w ogóle jakichś z kosmosu...Ja po sniadaniu, bede nie dlugo mierzyc cukier, a cisnienie jakos dziwnie niskie dzis 102/59
i puls 81...dziwne, bardzo dziwne, bo mam przecież nadciśnienie. może ten uregulowany cukier na to wszystko tak wpływa???
Moj promotor sie łaskawie odezwał, oczywiscie z maila nic nie wyniknelo, obiecal tylko ze jest niewiele poprawek i chyba zrezygnujemy z tego IV rozdzialu- bede go trzymac za słowo! Chce to juz miec za soba!
Nasz szpitalniane Rybki- 3majcie się!
Elajar kciuki zacisniete! dzięki za rady! Wracaj z maluszkami w brzuszku!
Natalia_bis no ja schudłam już 3-4kg....a usg dopiero 4 marca...ogólnie to skoki sa minimalne już teraz, dziś np 92 mg/dl a powinno być max 90...dlatego próbuje dalej eksperymentować, ale nic to nie daje. Jedna dr powiedziala, ze chudniecie jest normalne, bo je sie zdrowo i lekko, zbilansowane to wszystko i regularne posilki o podobnych stalych porach, wiec organizm wszystko spala, a czy na pewno z małą jest ok?- okaze sie na usg właśnie. Mam złe sny, jak mnie to denerwuje:/ Czytalam ze to przez hormony...ciekawe. Dzis mi sie snilo ze mialam cisnienie 180/170 - nie wiem jakim cudem
Moj promotor sie łaskawie odezwał, oczywiscie z maila nic nie wyniknelo, obiecal tylko ze jest niewiele poprawek i chyba zrezygnujemy z tego IV rozdzialu- bede go trzymac za słowo! Chce to juz miec za soba!
Nasz szpitalniane Rybki- 3majcie się!
Ostatnia edycja:

poszlam sie wykapac i jak wyszlam z wanny to normalnie obie nogo trzesly mi sie jak galareta myslalam ze do pokoju nie dojde bo sie uginaly.co to bylo nie mam zielonego pojecia ale minelo na szczescie.

Powoli nauczysz się co i jak jeść.
mnie męczą straszne mdłości i ptaki próbuję powstrzymywać ale nie zawsze się udaje