reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Kartagina przeciez to jakas masakra w tych szpitalach sie robi.dobrze wiedza ze powinny byc sterylne warunki a tu taki syf.dobrze ze cie wypisali bo jeszcze bys czegos sie tam nabawila.ech polskie realia sie niestety klaniaja:wściekła/y:

reklama
Kartagina ni wiem ile taka dostawka i gdzie szukać,zdjęcie na fb znalazłam ,a że ciekawy pomysł to tak wrzuciłam.

szpitale to tragedia,ja jak leżałam 2 mc to do toalety po prostu w las chodziłam (szpital był położony w lesie) bo w toalecie po prostu brzydziłam się nawet na stojąco:no:

64576_439160939488184_1745191707_n.jpg

Ostatnia edycja:
Kartagina ja na allegro znalazłam: BIAŁA DOSTAWKA DO ŁÓŻKA BABYBAY okazja (3007673240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A sprzątania w szpitalu nawet nie chce mi się komentować :no:

Kaja się odezwała:
Soni odłączyli respirator, Fabian jeszcze ma. Wyniki są dobre. Sonia robi kupę i bawi sie smokiem. Już sami mogą myć dzieciaki, karmią je.

Myslę, że lepszych informacji dostać nie mogłam :tak:

Jest mi dzisiaj tak paskudnie, że szok...

Kartagina jak bylam z Mloda po reakcji alergicznej na penicyline to tez mialam przyjemnosc uswiadczyc taki widok.Ale nie sprawdzalam wlasciwosci poslizgowych butem...Wspolczuje.I tak byla tragedia bo jeden kibelek na caly oddzial.A z prysznicu moglysmy korzystac nielegalnie jak "stara" czyli ich glowna lekarka(przed ktora ordynator tez stawal na bacznosc) miala wolne albo gdzies wychodzila....To szybko wiesci sie roznosily ze "mozna"...
Jesli chodzi o zaraze-powinnysmy wyjsc po kilku dniach ale niestety polozyli Mloda z dziecmi chorymi na bezobjawowe zapalenie pluc(na alergicznym-przypomne tylko) i ona tez bezobjawowo zapadla....

Super wiesci!Oby tak dalej!Dzielne maluszki!I dzielni rodzice!

Hahahaha...niedobrze mi :-D

Ostatnia edycja:
Dziękuję wszystkim za &&&&&&&&&& :)
Mała już po przeszczepie, mam nadzieję, że wszystko ok... ale to będzie wiadomo za kilka dni - czy się przyjmie (ale w sumie to jej skóra więc powinna się przyjąć)

Kartagina fajnie, że Cię wypisali, nie ma to jak w domu ;-) ja też chcę zabrać małą już do domu :tak:
Cytryna ale historia z tą dziewczyną, strasznie jej współczuję :-(
Zapo ja też nie chcę żeby się powtórzył taki tydzień :baffled::baffled:

Aaaaaaaaaaaaaaa i o dziwo się dziś tylko raz poryczałam ;-) ale tak mnie wk***wił lekarz Pauli, że jeszcze chwila a dostał by ode mnie po pysku. Najodpowiedniejsze określenie dla tego człowieka to cham, prostak i gbur (takie co ich moderator nie wykropkuje;-))

Ja po wizycie. Opis w odpowiednim watku....choc nieciekawie.

Kartagina-super ze juz w domku. Lez i odpoczywaj

&&&&&& za dzieciaki Kaji....malenkie silacze ale to po mamie napewno

Citrus-historia okropna, &&&&& za jak najszybszy powrot do domu

Aśka- na pewno wszystko bedzie ok

reklama
Aśka będzie dobrze!!! Młoda dziewczyna i na pewno się szybko zagoi :tak:
Może i was do domu niedługo wypuszczą! A lekarzem się nie przejmuj! Jak ktoś gburem i prostakiem jest to nawet najlepsze wykształcenie i ładny papierek od wypłaty mu nie pomogą.

Te dostawki są różne, większe też mi na allegro mignęły.

Poszłam zagrzać zupkę, a Iggy zasnął , więc i ja się zdrzemnę, skoro mnie tak czasem obdarowano :happy:

Do góry