reklama

Maj 2013 :):)

Citrusku ale wkosc dostajesz w tym szpitalu...Jak bedzie jutro inny lekarz to mu powiedz,ze Ci powiedzieli we wtorek,ze w czwartek prawdopodobnie do domu!Czasem dziala...I nie daj im sie tam zaglodzic!Ja bez mojego B i jego dostaw pewnie bym zginela marnie.Nie mowiac nic o mojej corce....

Kessy moze i fakt.Ale jezeli terapia podziala to chyba nie ma co sobie zaprzatac glowy takimi zawilosciami :-) Ja planuje poprac wszystko pod koniec marca.A kocyki i przescieradla moze wczesniej troche.Nie wiem sama-jeszcze mnie czeka wielkie przemeblowanie!Bo musze to wszystko jakos sensownie zorganizowac w naszej czesci sypialnej...Tez mam termin 1.05. i dlatego koncowka marca....

Nam na SR mowily polzne zeby przemywac w pipce kniecznie wszystkie zabrudzenia i to bardzo dokladnie.Delikatnie ale dokladnie.Ja pracowalam tez nad przychodnia dziecieca we Wroclawiu i mieli tam ginekologa dzieciecego.I rzeczywiscie wiekszosc przypadkow wiazala sie z zaniedbaniami higieny-najczesciej wynikajacymi z "dobrych rad".O skrajnych przypadkach az nie chce sie pisac.Ale wyobrazcie sobie dziewczynke,ktorej mama tak sobie to "niezagldanie" wziela do serca,ze mala miala dopiero 6 lat jak trafila juz do specjalsty.Bo bylo za pozno :szok: Ja mloda zawsze wycieralam dokladnie.I to kilka razy dziennie-po kazdej kupie.Bo mnie tez nastraszyly troche(te przyklady poznalam pozniej i dziekowalam Bogu,ze akurat moje polozne kazaly przemywac!).

Ostatnia edycja:
reklama
citrus- szkoda ze nie mozesz teraz wyjsc, ale jak dziewczyny juz pisaly dobrze ze jestes jednak jeszcze pod kontrola po zabiegu, napewno cos lekko naruszyli zakladajac szew, bedzie dobrze

Zapominajka- remonty sa w jakis sposob fajne tylko moglyby trwac krocej i nie zabrudzac wszystkjiego :)

a ja wlasnie od profesorki dostalam terminy na egzamin koncowy, i mialam nadzieje na kwiecien a ona mi trzy do wyboru dala, poczatek czerwca wrzesnia lub grudnia... zastanawiam sie nad czerwcem, tylko ten egzamin 5 godzin i trzeba jechac godzine w ta godzine z powrotem i lacznie 7 godzin, mleko dla malej moge odciagnac ale przeciez ten czas bede tez produkowala mleko i czy jak tam wszystkiego nie pozalewam... achtak chcialam jeszcze w kwietniu miec z glowy choc te dwie rzeczy... :( no nic musze w piatek dac odpowiedz kiedy chce pisac bo ide na omowienie tematow

Doczytałam ale na chiny ludowe nie pamietam co której miałam odpisać:no:
Citrus &&&&
:no:
Chrzesniak nadal w szpitalu....wczoraj wieczorem przezyłam chwilę grozy, bo zaczęli podejrzewać mononukleoze;/ więc już miałam wizje, że wszyscy się pozarażaliśmy...śledziona i wątroba powiększona, torbiel na nerce:no: ale dziś na szczęście wykluczyli mono i z młodym jest dużo lepiej. Jesli nie będzie już gorączkował ma szansę w piatek wyjść do domku;-)

Już po 13, a ja w piżamie:szok: lenia mam dzisiaj masakrycznego, a za 1,5h qmpele mają wpaść:szok:

dziewczyny wypuścili mnie!!! jestem już w domu!:-):-):-)

super, ciesze sie, to teraz sie oszczedzac i lezec do conajmniej 34 tygodnia :)

a ja wlasnie doczytalam ze karmiacym matkom studentkom przy dluzszych egzaminach przysluguja przerwy na karmienie dziecka :) wiec jestem happy ze moge w czerwcu ten egzamin zrobic, m z dzieckiem podjada do mnie :) wiec mojej pracy tez mlekiem nie zaleje :)

Kartagina to bardzo dobra wiadomość! odpoczywaj, już niedługo :happy:

Kitka przykre, że małe dzieci potrafią tak chorować, ale dobrze, że nie wynikło nic bardzo poważnego, oby teraz tylko zdrowiał

Nia sporo więc masz usprawnień na swoich studiach :happy:, ciekawe czy w Polsce tez to funkcjonuje

reklama
podstawą w pielęgnacji u dziewczynek( i tak już do końca życia) że wycieramy,podcieramy od góry do dołu znaczy od pipki do dupki,a nie na odwrót!!! i dziewczynki są łatwiejsze w obsłudze!!!

Kartagina bardzo się cieszę,ale obiecaj że będziesz LEŻEĆ,bo ja po Kaji nie mogę się pozbierać,więc w marcu chciałabym nie witać kolejnych majowych dzieciaków:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry