reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Elsa no-spa i magnez to podstawa mojego jadłospisu:szok: już lepiej się czuję:-)

Framama właśnie nie utyka tylko całkiem ciąga tą łapę,ale ona już stara 14 lat i ma problemy z tylnimi łapami,we wrześniu była do uśpienia bo wcale nie chodziła i przestała jeść,odwodniła się całkowicie,po leczeniu było dużo lepiej,aż ostatnio wariować zaczeła,skakać ,co tyle lat nie skakała,więc może znowu nadwyrężyła,z tymi psami to tyle samo problemów co i z dziećmi,ciągle coś...

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
dawno mnie tu nie było, ale spróbowałam Was trochę nadrobić i oj działo się tutaj działo :)

ja wpadłam w dołek i nie miałam zabardzo ochoty czytać i pisać... ale czas się podnieść otrzepać i do przodu
jako terapię zastosowałam sobie dzisiaj pranie i prasowanie maleńkich ciuszków :) i tak się zastanawiam: dziewczyny Wy też już szykujecie ubranka? czy to nie za szybko, bo tak się zastanawiam że w kwietniu trzeba by było wyprać je jeszcze raz, bo jednak kurz i roztocza... co myślicie??

Ta, do domu... do dupy :-( Jeden lekarz powiedział, że może mnie w piątek wypiszą. Przed chwilą w łazience poleciały ze mnie dwa ciemne skrzepy, że aż się wystraszyłam. Poleciałam do położnych, pokazałam i powiedziały, że prawdopodobnie z tego powodu, że musieli kłuć szyjkę i wystąpiło małe krwawienie. A ja przecież też miałam nadżerkę na szyjce, więc też pewnie naruszyli. Najważniejsze, że miało to ciemny kolor, taki już brązowawy bardziej :sorry2:

oj citrus - to szkoda że musisz jeszcze siedzieć.... ale to przez te skrzepy nie chcą Cię dziś wypisać czy jak?
3mam kciuki!

Kartagina a Ty jak się 3masz?!

kessy
ja jak ciuszki przynoszę do domu (czy ze sklepu czy z lumpka czy od znajomych) to na razie przed schowaniem do szafki piorę na szybkim programi w normalnym proszku. Na gotowo zamierzam wyprać te do rozmiaru 62 jakoś w kwietniu....

Kessy jabędę prać pod koniec kwietnia.
Citrusku spokojnie. najwazniejsze ,że jesteś pod stałą kontrolą lekarską.

ja mam termin na 1 maja, więc pod koniec kwietnia to mogę niezdążyć :D
szczególnie że córkę urodziłam 5 tygodni przed terminem...
ale faktycznie wstrzymam się jeszcze z miesiąc

reklama
Citrus to może i dobrze, że chcą Cię jeszcze poobserwować, lepiej się upewnić, że wszystko jest w porządku

Kessy też poprałam ubranka wcześniej, ale podobnie jak dziewczyny jeszcze raz to zrobię gdzieś w kwietniu/maju

Noirel najważniejsze, że już u Ciebie lepiej, szkoda tylko psiaka, może gdzieś wsadziła sobie tę łapę

Do góry