reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

franek TAK bardzo chcemy do polski wrocic !!! :-) ustalilismy ze jak sprzedamy mieszkanie to jedziemy do polski na 1-2miesiace zorietowac sie w sytuacji, ogladnac nieruchomosci etc, napewno chcemy miec wlasny kat w polsce- choc jeszcze nie wiem gdzie dokladnie :p nie wiem jeszcze jak z praca by bylo, bo ja sie zupelnie nie orietuje na rynku pracy w polsce, i on jako francuz czym moglby sie zajmowac, bo polskiego dopiero sie uczy hehe, ale z drugiej strony tez zna kilka jezykow obcych :confused:

reklama
Witam wszystkie sierpnióweczki! Chciałam kochane dołączyć do Waszej grupy :) mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Mam już córcię i całą ciążę wspierałam się na forum majowych mam 2010 wiec teraz również postanowiłam czasami poczytać o radościach i troskach przyszłych mam. Pozdrawiam Was serdecznie :-)

shyangel witamy :-)

Franekkimono malutka jest przesłodka, taki aniołek. Tylko, że lubi być noszona i lulala i siostra dużą część dnia musi nosić ją na rękach.
Zaczarowana brawo, taką postawę jak Ty powinien mieć każdy właściciel psiaka.

A ja zdycham, we wtorek wydajemy nasze meble no i postanowiłam zacząć pakować rzeczy do pudeł na czas malowania i spakowałam 5 kartonów książek i od nachylania boli mnie brzuch

Kochane!
Jeszcze siedzę nad morzem. Wracam jutro :) Trochę Was czytałam, ale nie za dużo. Wydaje mi się,że w ten weekend nadrukowałyście WYBITNIE dużo!

Witam Nowe Mamusie :)

Migotka nie mogę uwierzyć, że taki smut Was spotkał. Z całego serca wierzyłam, że już nikt takich wieści nie przyniesie. Trzymaj się, cały czas o Tobie myślę :*

Dziewczyny. Morze rzeczywiście dobrze na mnie wpływa. Nie wymiotowałam ani razu! Ba! Wczoraj na śniadanie zjadłam bułkę z szynką a dziś na obiad pieczony schab. Po drodze rybka i te sprawy, ale chciałam zaznaczyć, że przecież od początku moich mdłości miałam mięsowstręt :) Poza tym opycham się owocami, jogurtami i wszystkim na co mam ochotę :)Jestem zadowolona :) Myślę, że trochę się Wam tutaj podtuczę :)

PaPaPaaaa!

do 3miasta :) konkretnie na wiochę pod Trójmiastem ;) i cienko tu z zasięgiem ;) więc korzystam z chwili gdy mam internet :)

Ostatnia edycja:
fajnie :) mam nadzieje ze sie podtuczysz troceh bo jak nie top ci troche swojego tluszczyku poczta wysle :D

ps dostalam przepustke i moge do polski leciec, robimy spotkanie, info na zamknietym ^^

Dziewczyny jak jest u was z siusianiem nadal tak często czy trochę odpuscilo? Ja już nie mam sily mnie się jeszcze nasililo, sikam co 10 min i nie kropelkami tylko normalnie mocz mi się zbiera po 10 min!!! W nocy wstaje z mega pełnym pęcherz co godz. Już mam tego dosyc

reklama
Ledwo udało mi się doczytać to wszystko,co nadrukowałyście:szok: .

Zaczarowana-ja się leczę na NFZ i mój lekarz ma słaby sprzęt do usg.Dlatego zapisuje mnie na genetyczne i połówkowe w inne miejsce.I w sumie dzięki temu forum wiem,że nie mam co panikować,bo sądziłam, że połówkowe to 20-21 tydz, a jak do 24 to spoko- zmieszczę się w terminie.Szkoda tylko,że muszę tyle czekać, bo już miałam zapowiedź,że na wizycie 20 nie będzie usg:-(.Chyba,że pójdę prywatnie, jak nie dam rady wytrzymać:-).

Lewan-mnie lekarz zważył dopiero na ostatniej wizycie, więc czuję się jakbym zaczynała z czystym kontem;-).A ciśnienie każe mi mierzyć 2 razy dziennie w domu i sprawdza tylko moje notatki.

Izka- zazdroszczę zakupów w realu.Mi na wczorajszych tak się zakręciło w głowie,że wróciłam szybko do domu i odpuszczam sobie łażenie po sklepach na dłuższy czas...

Sisha- ja też ważę już 80 kg,a przytyłam 7:szok:.Teraz(od 2 tyg) jem ryż,pierś z kurczaka i warzywa(i czasem dorzucę słodki deser:-)) i waga stoi mi w miejscu jak narazie.

Te tycie to u mnie też trochę od leżenia ale nie z nakazu,tylko od mocnych zawrotów głowy.Swoją drogą to wspominam to z uśmiechem,jaka byłam przerażona i ze strachem pytałam lekarza czemu mi się tak kręci w głowie,a on na to,że to normalne.Ja mówię,że chyba nie, skoro kręci się w głowie od rana do wieczora, a lekarz tylko się uśmiechnął głupio:confused:.Na szczęście jest już luzik,kręci mi się w głowie tylko w sklepach i raz dziennie w domu,czyli znośnie:-).

Dziewczyny czy Wy też macie jakieś wysypki?Ja co chwila jakieś krosty i jak znikną w jednym miejscu to wyłażą w innym:wściekła/y:.Chyba się wybiorę do dermatologa.Mój lekarz kazał poczekać i poobserwować ale to już trwa 3 tyg i mnie już powoli drażni...

Do góry