reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

dzięki Koralikowa..
latam dzis po bb bo w środę zespół nam sie dekoder i jesteśmy bez tv 5ty dzień...
dzieci śpią a u nas cisza taka ,że słyszę jak mi włosy rosną :eek:

dziergaj ,dziergaj skoro to lubisz :)))

reklama
jesu piwaa mi sie chce... a jeszcze południa nie ma! alkoholiczka :D hahahaha a podobno geltelmeni pija po 12 :p
mama a sprzataczki nie potrzebujecie? hehehehe kurcze pracy chyba poszukam jakiejsc... a wiecie co? zapisalam się na dystrybutorke z firmy fm... zobacze moze cos sie ruszy z tym i zarobie grosz jakis

Koralikowa
no w sumie tak ..ale chciałabym już obejrzeć coś w tv..dekoder idzie-->pytanie kiedy dojdzie:baffled:
miej pracy.

Błonka
moja kumpela jest w fm i coś tam na tym zarabia..
powodzenia.
piwa mówisz----> ...już niedługo będzie po 12.00

co tam u reszty dziewczyn ??

ja po pracy,,ufff luzzz....

Kawusie mam....

Mama no taa,,,moze dojdzie kiedyss:baffled:

Błonka heee..ja lubie piwoo bardzoooo...

Właśnie kolezanka mnie do tego fm wkrecila.. ale poki co tylko zainetersowanie katalogiem bylo w pracy u m.. bo takto znajomi albo dzialaja w avonie albo sa w fm albo maja kogos juz... no i teraz nie wiem jak by to ugryzc... a nie mam szerszego grona na razie znajomych bo na uczelnie nie jezdzę, do pracy nie chodzę i co tu robic?

mama wypilam wczoraj :p wieczorem :p do domowej tortilli :D pyszota.

my po szczepieniu dziś, 3 ukłucia, 2 pierwsze spoko, ale przy 3 juz sie troszke poplakala, nie wiem czy z nerwow tez bo ja trzymalam nieruchomo a ta sie wyrywa bo to wiercioch, nie spodobalo jej sie, ale szybko sie uspokoila, pielegniarka ja zagadala i pokazala takie szeleszczace cos i od razu banan na buzi :) teraz odsypia, ale pewnie sie obudzi zaraz bo spi juz godzinę...

mowilam ze przesiedlismy się przedwczoraj juz do spacerowki? fajnie sobie siedzi a w gondoli juz sie nie miescila tak jak trzeba :p wielkolud :) Boze jak ja ja kocham!

reklama
Błonia teraz moge ci postawic kawe,,heeee....
bom pijemm sama......hyhhh

wiosna za pasem,wiec spacerowka wskazana....

Do góry