reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witajcie kochane weteranki:-)

wlatuję napisać ,że mimo nieobecności myśle i pamietam o Was!!

Błonka
Kahaka
Wikula
Lopop
Gwiazdeczka
Balbinka
Nagapalma
Bree
Koralikowa
Esme
Amalfi
Martusia
Suzi
Kora
i wszyyyyystkie pozostałe kobietki---> nadal &&&& za Wasze plany życiowe ...nadal &&&& za starające---> uściski dla Waszych krasnali
a dla Was buziaki:))

ja dziś "zaszłam w ciążę" :-D:-D:-D yyyyy załozyłam firmę --> ruszam 11 lutego ..
to bedzie moje 3cie dziecko ;-)

u mnie do przodu ..dzieci zdrowe,z mężem si ..słonko dziś wyszło to już w ogóle apogeum szczęścia hahahaha ;))
buziaki kochane i pamiętajcie o mnie ;-):-)

nooo mamita się wreszcię odezwała.. a może by tak ktos tu zajrzał? wątek nam sie rozpada dziewczyny :p
brakuje mi tego gwaru tutaj, dziewczyn, które kiedys tu były, ale sie zmyły...
u mnie dzis pochmurno, wieje, może bedzie padac, masakra
gotowac nie musze.. mam pomidorowa z wczoraj (jak dobrze :p ) ale musze posprzatac.. czekam tylko az zoska sie obudzi zeby jej nie obudzic haha

Błonka
no widze właśnie ,że się weteranki rozpierzchły :sorry2:

wracać babki-> dzieci robić :))
nie wierzcie w bociany!!
w kapuście też ni ma hahaha :))
trza działać ,dziergać i dusić chłopów---> do ostatniej kropli ~~~~o:-D

Błonka
ukochaj Zosie ;)pogilaj po brzusiu i niech rosnie zdrowo :)

do gilania to ona pierwsza :p a jak jej pierdze w brzuch to sie cały dom trzęsie od jej śmiechu :cool2:
dziećsię obudził to i czas na sprzatanie.. popoludniem musze zdjecia poukladac bo odebralam z fotojokera chyba z 200... oczywiscie same Zoski.... zwariowałam.......

Błonka
hahahahaaa..mówisz dom sie trzęsie --> to sama radość :)

poukładaj pikczery i ze 2 wystaw :-p daj oko nacieszyć kruszynką :)

odkurzacz sie drze-idę posprzątać :sorry2:

hejj

mamitaaaa jasna dupa,,w koncu sie odezwalas:-)..
ja juz na fb o tobie pisalam,ze zginelas nam...

chyba cie myslami zwiodlam tuu....

fajnie ze jestesss..super,ze firma rusza,,powodzenia...superrrrr.normalnie ciesze sie,,ze spelniasz marzenia...

Blonka jaka ona sliczna:) oczka ma boskie...

Koraliczku oczka na szczęscie po mamusi bo tatus ma mieszane jakies :p siwo zielono niebieskie :p a Zocha po mnie kolor oceanu :D
ciekawe co u suzi, jak tam alanek

reklama
Koralikowa
cześć cioteczka :-D
nasza kochana Błonka wyciągnęła mnie za kudły hahahaaa..napisała mi pw.
i myślę sobie-->wlece pokażę się ,żę żyję..

generalnie mało mnie na kompie ,ale obiecuję że jeśli tylko będę odpalać bb to zaglądne :tak:

Błonka
śliczna Niuńka..elegancko już siedzi :)
ukochać :)

byłąm w gabinecie...ale tam burdello bum bum :nerd:

Do góry