reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

mamita wpadaj do nas..nie opuszczaj,bo i tak tu pustki...
no juz widze twoj gabinet...echhh super...

fajny masz podpisss

reklama
mama zeby bylo cacy to musi byc bordello, jak nie ma bordello to i nie ma cacy.. jak w kobiecej szafie... jak sie zrobi bordello, to potem ukladasz na cacy :p :-D
koraliczku puchy takie, że wiatr słychac jak gwizda :shocked2:

mąz pojechal do roboty wlasnie, dziecko spi.. i co tu robic? chyba walne w poduche...

ja bym podziergala jakis sweterek.. musze babci druty zakosic i kupic jakas welne fajna... zapomnialam juz trochę jak sie to robi, moze babcia mi przypomni :)

cześć babeczki..
u mnie po otwarciu gabinetu i czasu jeszcze mniej ..ale tak jak obiecałam Błonce naszej kochanej będę zaglądać w miarę możliwości :tak:
działam w pracy od 1,5 tyg.i już kilka klientek było :-Dmam zapisy na marzec więc jest git!!!

Kwiatek
&&&&&&&&&&&&& za Wasze starania !

Koralikowa
wydziergałaś ???;)

Błonka
Zoś zdrowa ?:-)

uściski for all;))

reklama
hej hej

ale tu pustki...

mamusia ja caly czas dziergam koszulki,kwiatki,koszyczki,kurki,baranki.....non stop...
s
uper ze ci sie udalo,ze idzie ci interes,,superrr....

Do góry