Hej!
Paol1nka dobrze że już w domku

a Ty jak się czujesz?
dreamuś Jasiowi też schodziła skóra, właśnie na brzuszku, na stopach i przy nadgarstkach i przeszło. Położna mówiła że to normalne. Jednak po opróżnieniu oliwki Hippa przez Zośkę, emek kupił oliwkę z Bambino i znowu coś na stopach zauważyłam że zaczęła schodzić
kwasia ja szczepię obowiązkowymi bezpłatnymi, dodatkowo wykupuję rotawirusy i pneumokoki. Takim schematem szczepiłam też dziewczynki.
Zanetka ładnie przybiera Twoja Malwinka. Mój głodomór też rośnie

u lekarza w piątek miał 5300g!
gnidka kurcze a myślałam że ten hula hop będzie ok

zastanowię się jeszcze, może zaryzykuję

trochę czytałam artykułów z tego forum z którego wklejałaś linki do kącika ćwiczeń i wiem, że wagą nie mogę specjalnie się przejmować tylko właśnie cm. Wiesz w bikini to ja latać nie będę, chociażby przez rozstępy;-) Figury modelki to mieć nigdy będę - ale chcę się dobrze czuć w swoim ciele, nie chcę tego wiszącego brzucha i tłuszczu na plecach. Mam orbitreka w domu to chyba sobie go odkurzę i pomału zacznę działać. Dzięki za rady:-):-):-) Trzymam kciuki za wychodzenie Antosia
Jasiek w nocy jeszcze trochę popłakiwał po kolejnym karmieniu, a potem jak zasnął to miał przerwę jedzeniową 6 h

Kładę go jak najwięcej na brzuszku, podobno też pomaga...niech te wzdęcia mu przejdą