reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam,ja jak zawsze najlepszy sen 8-11 a ostatnio to nawet tak do 12-13 śpię.pocę się strasznie,leżę w majtkach pod lekką kołdrą,nawet nie cała przykryta a mokra...włosy,kark,nogi,R. jak się przytula to zaraz ucieka bo mówi że i On ode mnie się poci:szok: u mnie dziś wiosennie,czasem słonko zajrzy:-)

Framama samopoczucie jak?coś o jakiś niedogodnościach wspominałaś

Nanu sukienka super,ja nadal coś na komunie do córki szukam,z opcją brzuch i bez brzucha:baffled:

Czesc kobietki;)

Kartagina - wzruszajaca historia, a wy jestescie bardzo dzielni!!!

Noelle - z tymi zebrami to nie tak prosto jak sie wydaje - mnie nie bola tylko do poludnia:dry: U mnie dzis żurek i hot-dogi francuskie;)

Kora - zdjecie super!!;)

Nanu - &&&& za jazdy;) A sukienke mam podobna - tylko cala koralowa i inaczej zdobiona - bardzo wygodna;) I ladnie wygladaja te sukienki na czlowieku:-D

Sembo - niezle z ta kanapa:-D Czy ty masz jakies zboczenie odnosnie takich mebli?:-D

AlG - tez chce juz 8miesiac;D A najlepiej to 9:-)

U mnie dzis szaro, buro i ponuro;] A moj maz w nocy budzil sie wiecej razy niz ja:szok: Za to mnie dopadla zgaga - myslalam, ze sie wykoncze;] Dobrze, ze mleko mi pomaga. Wczoraj bylam na poszukiwaniach wiosennej kurtki dla grubasa... I nic nie znalazlam:dry:
Dzis mam zamiar ogarnac chatke i potem bede sie nudzic:crazy: Ale w sumie weny brak dzien czwarty:dry:

ja dzis tylko zagladam by sie przywitac, troche mnie przygnelbila wizyta u gin i zaraz sie klade spac, relacja w wizytach

milego dnia

Witam!!! Ja dzisiaj spalam cala noc ale i tak obudzilam sie jakas niewyspana, strasznie bola mnie dzis nogi jakbym cala noc biegala:/ ale widze ze ten ból nie tylko mi dokucza. U nas pogoda dzisiaj do bani, szaro, buro i ponuro tak jak u Ciebie kasienka a w dodatku wiatrzysko wieje:-(zazdroszcze sloneczka dziewczyny!!!
kora dobrze ze wszystko w porzadku z serduszkiem maluszka, sliczny synek!!!
citrus dobrze ze juz twardnienia ustaly troszke!!
zapominajka jak ja dawno jadlam kotlety sojowe, dzieki za pomysl:) chyba juz i ja wiem co zrobie na obiadek:)

ja na siusiu właściwie nie wstaję, ale jakoś źle sypiam, nie mogę się obracać, nogu mnie bolą, wnętrzności się przemieszczają...a koło 8 trzeba wstać bo młody już nie śpi więc nie mam kiedy odetchnąć po nocce ;p

chmurka - ja przy kazdym przekreceniu sie z boku na bok musze sie obudzic. I jeszcze zauwazylam, ze im dluzej leze, tym bardziej bola mnie kosci miednicy:szok:

A ostatnio zlapal mnie skurcz lydki!!! Ozeszkurdemac no bol potworny, musialam wstac rozchodzic. I potem caly dzien mnie ten miesien bolal:dry: Eeejj zaczynam narzekac jak stara baba, ale kurcze mnie juz naprawde wszystko boli:baffled:

kasienka to wspolczuje strasznie tych skurczy lydek, ja odpukac na razie jeszcze nie mialam ale w poprzedniej ciazy to mi okropnie dokuczaly w nocy, a pozniej faktycznie caly dzien miesien boli okropniasto!!!

reklama
no ja mam cały czas takie uczucie jakby zaraz miał być skurcz, a on nie przychodzi
no ja też się budzę jak się przekręcam, masakra...
zjadłam 3 kiwi i kanapkę, nie wiem czy to coś oznacza ale w tej ciąży tak od 2-3 tyg mam taką jazdę na kiwi że szok, szybciej mogło dla mnie nie istnieć a teraz uwielbiam, a te pestki są najlepsze, co chwile mam sałatkę: kiwi, pomarańcza i banan z jogurtem greckim, dziś zamiast greckiego będzie naturalny aktivi, ale normalnie bym ciągle jadła, a nie mogę...:-(

Do góry