reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
ładniusi :happy:
wydaje mi sie, ze bardzo podobny - jesli nie identyczny - widzialam ostatnio na miescie, ale w kolorze pistacjowo-groszkowym :tak:

Mi też się podoba :tak:
Ja na razie wozki to tylko w necie przeglądam, bo nie ma u mnie w miasteczku skleu dla dzieciaczków,ale jak już coś sobie upatrzę, to potem w sklepie poszukam :-D
Dziś byłam na zakupkach i zaszłam do sklepu z ciuszkami dla Maluszków...Ręce mi drżały jak dotykałam tych ślicznych kaftanioków, body spodenek itp... Jeszcze nic nie kupuję,bo obiecałam sobie,że dopiero od grudnia zaczne,ale porpostu chyba będą mi się śniły :-D

Kociczko76 ja też mam ciąże zagrożoną dlatego, że poprzednie dwie utraciłam :-( Mam nadzieję, że tym razem się uda i też drże gdy tylko coś mnie niepokoi i dzwonie do swojego gina żeby się spytac czy to normalne.Też mam na szczęście takiego lekarza ktory mnie nie ignoruje i rozumie.Czasem się śmieje, ze robi on na dwóch etapach- gina i psychologa ;-) Czasem każe mi przyjść za trzy tygodnie,a ja się zjawiam u niego już po tygodniu bo sie martwie... Tak już mam :baffled:
Dziś też się troszkę martwie, bo pochodziłam po sklepach i troszkę teraz dziwnie się czuję, bola mnie nogi,ale ogolnie jakoś tak mi dziwnie.Musze chyba poprostu odpocząć.Ja jednak zauważyłam od kilku dni że moja wydzielina jest razczej rzadka,też jasna,ale nie gęsta i jest jej więcej podczas gdy np. więcej pochodze i znów nabrałam do głowy :sick:
Wizyte mam za tydzien we wtorek,ale nie wiem czy nie pojade już w najbliższy...

dziewczyny wspolczuje wam, ze ciaze sa zagrozone przez co bardziej sie denerwujecie...ja bez tego chodze zestresowana czy wszystko jest w porzadku, wiec probuje sobie wyobrazic jak bardzo mocno wy musicie to przezywac... :eek:

macie jednak silne dzieciaczki, ktore przeszly juz to co bylo najgorsze, zatem teraz juz moze byc tylko lepiej, a nawet super! :tak:

martusiu nie wiedzialam, ze mialas takie przykre wydarzenia :-(
serdecznie wspolczuje
mocnio trzymam kciuki za nasze marcowe tzw zagrozone ciaze
naprawde wierze, ze wszystko bedzie dobrze,
tylko prosze sie nie stresowac !!!

Martencja - musimy byc dobrej mysli, mamy zblizony okres ciazy wiec mozemy sie dzielic uwagami i spostrzezeniami :) Ja w zeszlym roku tez stracilam w 19 tc, mialam zalozony szew bo szyjka byla krotka i sie skracala ale bylo juz za pozno i stalo sie. W tej juz wiedzialam na czym stoje i jak tylko okres mi sie spoznil to polecialam do lekarza z wypisem ze szpitala z zeszlego roku i powiedzialam mu co i jak. Od razu umowilismy sie kiedy szew i od samego poczatku juz sie oszczedzalam bo to podstawa donoszenia no i sam lekarz ma mnie na uwadze. Bralam Duphaston ale juz mi odstawil a No-spe mam brac do konca ciazy. Najgorsze niby mam za soba ale dopoki jestem w ciazy to jest zagrozenie do samego konca a niestety nie mam porownania a od tego czytania gazet, materialow itp. to juz krecka dostaje bo wszedzie jest inaczej. Oby dojsc do 7 m-ca chociaz.

reklama
dziewczyny Bez zbednych stersow i forsowania sie i napewno bedzie wszystko dobrze.musi byc.Martusie i kociczko ja na waszym miejscu tez bym co chwile latala do lekarza zeby tylko mysli uspokoic.
Nie mam za spoba poronien ,ale tez biegam do lekaza sredni co 3 tyg .Zreszta sami mnie tak czesto wolaja. tez mam ciaze zagrozona, moze nie az w takim stopniu co wy , ale mam na siebie podwujnie uwazac. mam za soba 3 tyg lezenia w lozku i teraz juz jest lepiej.:tak: :tak:
Bedzie dobrze dzieczyny tylke badzmy wszystkie odbrej mysli.:-) :-) :-) :-)

Ja nie obawiam sie tych uplawow al ejak widze tylko cos ciemniejszego na bieliznie to cala panikuje.:baffled: nie wiemjak to jest z tymi jasnymi sluzami ale juz wiem (po 3 razach)ze moze to wystepowac:sick: Ale i tak zawsze kontaktuje sie z lekazem jade albo dzwonie.
postanowlam sie troche poruszac. zapislam sie na aerobik w basenie. ale japierw w poniedzialek lece do lekaza zeby zapytac czy moge.A wy dzieczyny lezec jak najwiecej.:tak: :tak:

Do góry