Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Słuchajcie dzisiejszy poranek to przeplatanka farsy gapiostwa i nie wiem czego jeszczeMonika się obudziło o 5... Posmarowałam dziąsła, dałam smoka, pół h spokoju... Potem znów marudzenie - dałam picie i poszłam spać, po pół h marudzenie - wzięłam pustą butlę, posmarowałam dziąsła, dałam smoka poszłam spać... Godzina 6:30 płacz - mówię - Rysiek, daj jej butlę, może zje i uśnie jeszcze w łóżeczku, bo u nas to się rozbudzi na maxa już... No to poszedł, zrobił, dał... po 10 minutach RYK - zabójcze spojrzenie w stronę męża - lecę... Patrzę - stoi, biorę ją na ręce a ona mokra! Myślę "przesikała się???? niemożliwe!" patrzę prześcieradło mokre - plama średnicy 3 cm, kołdra mokra, poduszka mokra, butla pusta - patrzę a mąż dał jej butlę TT ze smokiem do kaszki, a tam dziura jest ogromna!!! Tak mi się jej żal zrobiło, od razu ją przemyłam ciepłą wodą przebrałam w suche ubranie ciepłe i całą pościel wrzuciłam do prania... Także miałam poranek genialny.... Jestem niewyspana, mężowi powiedziałam, że zła jestem na niego, że nie zwrócił uwagi, przepraszał mnie później strasznie, no ale... teraz Monika chyba będzie pod kocem spała póki kołdra nie wyschnie....
Muńka - póki co jego stan zdrowia nie nadaje się do operacji... Poza tym on się nie zgadza na operację... Masakra....
dzień dobry. Spałam dziś od 23 do 1 i od 4.30 do 6.15..... ledwo na oczy patrze
A co się tam u Was wydarzyło?
W sumie, to najbardziej mi dokucza nie tyle zmęczenie, co pieczenie oczu. Ech..
Dobrze, że chociaż z uszkami Gabi wsio dobrze Współczuję migrenyIle Wasze dzieciaczki piją płynów dziennie??? chodzi mi o płyny poza mlekiem - soczki, wody, herbatki itp.???
Oj współczuję nocki.dzień dobry. Spałam dziś od 23 do 1 i od 4.30 do 6.15..... ledwo na oczy patrze
moj wlasnie dostal rybke, ale olewka, lubi tylko lososia poki co, zreszta nie dziwie mu sie jakos...dostal to:
Zobacz załącznik 543875

no to rysica przeczytaj sobie moja historie pare postow wczesniej i przybijmy sobie piatke![]()
Współczuję migrenyi dobrze, ze u laryngologa ok, mój też często łapie się za uszka ostatnio, ale jak mu dotykam to nie widac, ze go nie boli.
Co do picia to my nic nie pijemy
Ja mam urwanie głowy Antek pieje z zachwytu do Kuby, a ten nawet na niego nie chce spojrzećAntek piszczy Kuba zatyka uszy i każe go wynieść
![]()

Dzieki Iwon, o tym nie pomyslalam
Munka- a moze sprobuj dac jej przez np dzuen te napoje izotoniczne dla dzieci? Chyba humana tez je robi. Wtedy bedziesz miec pewnosc, czy to od odwodnienia, z doswiadczebia wiem ze dzieciaczki pija je jak nalogi![]()
Munka moj pije max 100ml wody w ciagu dnia, ale to naprawde w porywach, zazwyczaj to tak z 60... oprocz tego tylko mleko i kaszki i obiadek, czasem jablko czy gruszka. jakos przestalam pilnowac zeby duzo pil, on wezmie 3 lyczki i ma dosc. za to jak nikos z kasienka u nas byli to bylam w szoku jak niko cala butelke picia oporzadzil w minutke.
no i moj tez ma czasem zapadniete to ciemiaczko, do tego czasem taka sucha skorke na polikach i tak mysle ze moze tez troche odwodniony
No i oczywiście jak tylko zobaczyła dzidzię w poczekalni, to śmiech, gadanie i radość w pełni!!
no czuliśmy że przybiera ale że aż tak
oczywiście szaleństwo raczkowania i stawania gdzie tylko się da wciąż trwa więc nie bardzo da się coś zrobić bo ciągle trzeba mieć oko na Kropkę
no i pani dr mówi że wkrótce górne ząbki się przebiją
czekamy...