daga90
Fanka BB :)
Hej.
U mnie dzis na ktg znowu wyszly skurcze ale nieregularne wiec czekamy nadal. W nocy cos nie moglam spac, czesto sie budzilam i sprawdzalam czy mi wody nie odchodza bo mi bylo jakos tak wilgotnie, ale raczej to tylko pot albo mala mi tak pecherz gniotla. Za to teraz jestem ledwo zywa i w dodatku jeszcze szaro za oknem i pada deszcz :-(
Anka hot-doga z orlena to i ja bym chetnie zjadla ale nie ma mi kto przywiezc :-( jak dotrwam do jutra to mezusia poprosze zeby mi kupil po drodze jak bedzie wracal z pracy :-) Za to naszla mnie ochota na jajko na miekko wiec chyba sobie zrobie. Obiadek mam z wczoraj ale teraz bardziej mam ochote na to jajko niz na obiad :-)
U mnie dzis na ktg znowu wyszly skurcze ale nieregularne wiec czekamy nadal. W nocy cos nie moglam spac, czesto sie budzilam i sprawdzalam czy mi wody nie odchodza bo mi bylo jakos tak wilgotnie, ale raczej to tylko pot albo mala mi tak pecherz gniotla. Za to teraz jestem ledwo zywa i w dodatku jeszcze szaro za oknem i pada deszcz :-(
Anka hot-doga z orlena to i ja bym chetnie zjadla ale nie ma mi kto przywiezc :-( jak dotrwam do jutra to mezusia poprosze zeby mi kupil po drodze jak bedzie wracal z pracy :-) Za to naszla mnie ochota na jajko na miekko wiec chyba sobie zrobie. Obiadek mam z wczoraj ale teraz bardziej mam ochote na to jajko niz na obiad :-)
:-(
Oby jak najwięcej "prezentów" przyszło na świat w dniu jutrzejszym :-)
może przez to że wszystko szło od krzyża, sama nie wiem ale wszyscy byli zdziwieni. Dzięki super położonej obyło się bez nacinania krocza i bez konsekwencji dla małej, bo była owinięta pępowiną i podczas partych traciła tętno. Położona ułożyła mnie w kosmicznej i niewygodnej pozycji, ale podziałało :-) Zresztą poród opiszę w odpowiednim wątku ;-) Super, że już tyle dzieciaczków się urodziło, wszystkim życzę zdrowia, mamusiom szybkiego powrotu do formy i oczywiście trzymam kciuki za kolejne maleństwa, które już niedługo się pojawią. Ogarnę się z małą troszkę i nadrobię was na forum, a na razie zmykam coś zjeść i odpocząć, zanim Wiktoria się obudzi na karmienie. Miłego dnia dziewczyny:-)
.
. Sporo słyszałam o tych słynnych krzyżowych bólach porodowych, i choć staram się myśleć, że może jednak mnie nie dopadną (podobno szeroka miednica zmniejsza nieco prawdopodobieństwo) to i tak jakoś podskórnie czuję, że będę miała okazję poczuć, co to znaczy..
.
), ale stwierdził, że jeśli jest wszystko ok, to nie potrzeba. A na opisie usg mam prawidłową ilość wód... Piję dużo, tak jak zalecił genetyk. W pon wizyta u mojego gina, zapytam co i jak.