K
kasiarj
Gość
Witaj Kamu!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Loleczko, ja to pisałam z uśmiechem, że moja przyjaciółka ma aż takie wymagania, a u nas dziewczyny niektóre wcale prezentu nie chcą, a ona chciała samochód(...)
Maghdalena, nie rozumiem podejścia przyjaciółki...mąz wykazał się pomysłowościa to jeszcze źle... jak dla mnie liczy się sam gest, a nie jaki on jest...
(...)
(...)
Loleczka ja uważam, że prezenty z okazji narodzin dziecka to piękny gest. Moi bliscy chyba też tak uważają bo dotychczas dostawałam taki prezent. Poza tym mam znajomych, którzy na urodziny dziecka przynoszą mi kwiaty lub szampana i to tez jest przemiłe! Nie mojemu mężowi tylko właśnie matce, która rodziła, karmiła i jest całym światem małego dziecka Nie wiem, która to pisała, że to jest śmieszne czy że tatuś coś powinien dostać. tatuś może też powinien rodzić i być w ciąży a nie jest więc sprawiedliwośći na świecie nie ma
Niestety, też się z tym zgadzam. Pacjentką ginekologa jest kobieta i jakoś o nią głównie dbają i o niej myślą najpierw, a o dziecku ewentualnie później. Oczywiście nie wszyscy!(...)
Ginekolog patrzy głównie na dobro matki (taka prawda), jak boli to no-spa, jak skurcze to fenoterol, itd a potem po urodzeniu pediatrzy zajmują się dzieciaczkami jak mają brak napięcia mięśniowego czy inne historie spowodowane tymi lekami.
(...)