reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :)

to ja a nie Dzemo:) to moje łóżeczka:p jakbyś była zaiteresowana to dma ci linka do faceta który takie robi w polsce- ja chce od niego zamówic- kosztuja 700 zł

A to sorry ;) Tak jakoś z pierwszego postu wywnioskowałam :)
Koniecznie linka poproszę. Cena bardzo przystępna jak za takie cudo! Ale widziałaś juz na żywo wyroby tego faceta? Bo wiesz wielu może powiedzieć że zrobi. No i ważne, żeby było jakąś atestowaną farbą dla maluchów pomalowane, bo ja chcę właśnie białe łóżeczko :)

Nie no nie mogę, się na nie napatrzeć... Mnie najbardziej podoba się to drugie :)

reklama
bosmanka uwielbiam Next zamawiałam dla Oliwii i ciuchy bomba i taniej mnie wychodziło niż kupowanie w PL

Bosmanka- no nie widziłam na zywca:( niestety....no ale facet robi sam meble z atestowanych farb i dobrego drewna- na jego stronie nie wygladaja tak powalajaco ale to tylko kwestia strony moim zdaniem i zdjęc- łóżeczko śnieżnobiałea tutaj na fb link https://www.facebook.com/?ref=logo#...5391734.-2207520000.1363102590&type=3&theater

No i w polsce znalazlm jeszcze tylko tutaj te łozeczka ale cena jest 2 razy tak i mowa o płycie mdf a nie drewnie więc...no ale są piękne Błękitna Komoda - Strona Główna

tamte które zdjęcia wkleiłam to są ze stron amerykńskich- nawet sie zastanawialm czy tego nie sciagnac z usa- cena samych łozek jest przystepna- w outletach- ale nie znalzlam zadnego outletu ktry wysyla do europy :( no ale możesz jeszcze tutaj oczyska nacieszyc:p Crib Outlet | Baby and Teen Furniture |

Bosmanka- no nie widziłam na zywca:( niestety....no ale facet robi sam meble z atestowanych farb i dobrego drewna- na jego stronie nie wygladaja tak powalajaco ale to tylko kwestia strony moim zdaniem i zdjęc- łóżeczko śnieżnobiałea tutaj na fb link https://www.facebook.com/?ref=logo#...5391734.-2207520000.1363102590&type=3&theater

Eee wyglądają bardzo dobrze i mają dodatkowo funkcjonalną szufladę tylko z kolei jedno mnie martwi. Czy materac będzie tylko na dolnym levelu? Bo jeśli tak, to ja się na pewno nie zdecyduję - bo to dość męczące schylać się ciągle po maluszka. Poza tym tak ukryć taką kruszynę? ;)

EDIT: już sobie odpowiedziałm :) To łóżeczko śnieżnobiałe nie ma regulacji wysokości, ale Pan ma również łóżeczko śnieżnobiałe plus z regulacją :) No to ja chyba dokonałam wyboru hihi. Dzięki die_perle :)

Ostatnia edycja:
TAK TAK TO SNEIZNOBIALE PLUS ma wszytko co mnie rozniez interesuje- regulacje wysokosci na 3 poziomach, wyciagane szczebelki i zdejmowany bok plus szuflada!!!! :) i ono wlansie kosztuje 700 zl bo pisalam meila z zapytaniem- on wykonuje na zamowienie- i wprowadza ewentualne udogodnienia na zyczenie!

my łozeczko mamy po córce chcemy je tylko odmalować na inny kolor - a tez dostalismy od znajomych to łóżeczko ;]

debora ja też jakoś z dystansem podchodzę... natomiast oglądam w internecie to co najpotrzebniejsze - fotelik do auta, wózek i łóżeczko. na resztę pierdołów przyjdzie czas. myślę, że dopiero będę kupować koło 5 miesiąca albo i później.

wybrałam sobie wózek mutsy evo lub navington galeon :)
evo | Mutsy

Galeon - Wózki dla Dzieci & Akcesoria do wózków | Navington

a wózek chyba dopiero kupie jak się dzidziuś urodzi, mam kolegę w sklepie Pati i Maks w Poznaniu, rozmawiałam z nim i powiedział mi że najlepiej przyjść w sierpniu zamówić wózek bo czeka się od 6 do 8 tygodni bo oni nie zamawiają na zapas.

dzemo świetny ten wózek. Chyba właśnie czegoś takiego szukałam. Wiesz może ile kosztuje?

reklama
Antiope a który? mutsy czy navington?

tu masz ceny:
mutsy evo • Szukaj • Pati i Maks

navington • Szukaj • Pati i Maks

mutsy to holenderska firma, navington polska, cenowo chyba po skompletowaniu wyjda podobnie, sama gondola okolo 1500zł, no a dostawka jeszcze na spacerowke więc minimum 2000pln trzeba liczyc, chociaz wydaje mi sie ze 2000pln za gondole i spacerowke to dobra cena a wiem ze mutsy są bardzo dobre wózki bo znajome mialy i jedna ma wozek juz 3 lata a druga 4 i nic sie z nimi nie dzieje.

Do góry