reklama
martynaxyxymartyna
Fanka BB :)
My po szczepieniu Nelka ma 8. 550 i 72 cm 
\
asia jak na twarzy to moze byc alergia pokarmowa a nie od kosmetyków bo własnie ja tez sie pytałam ostatnio o wyspke jak byłam i też mi wspomniał ze gdyby cos było na twarzy to alergia pokarmowa .
\
asia jak na twarzy to moze byc alergia pokarmowa a nie od kosmetyków bo własnie ja tez sie pytałam ostatnio o wyspke jak byłam i też mi wspomniał ze gdyby cos było na twarzy to alergia pokarmowa .
Ostatnia edycja:
martyna, wiem, ale nic nowego nie jadła, wczoraj oglądała teściowa i raczej to są zmiany atopowe. A co lekarz Ci zalecił w takim wypadku? Wczoraj jadła to samo co dziś i nic, a dziś ma czerwony polik tak jak po spaniu. Atopowe zmiany to ona ma czasami w brwiach i za uszami (jak ja) ale ja mam no. przy włosach czy polikach a alergii pokarmowej nie mam.
martynaxyxymartyna
Nam obejrzał tylko te krostki i powiedział to sa takie typowe dla dzieci nic alergicznego i moze byc od tego ze dziecko sie slini i czasem pod sliniaczek jeszcze ta slina wpada i jeszcze cos tam ale ogólnie nic groznego
Agnes92
U nas też były krostki na buźce i lekarka stwierdziła tak jak lekarz Martyny,że to raczej od ślinienia. a ja się zorientowałam,że to od chusteczek nawilżanych którymi zdarzało mi sie przetrzeć buźkę malucha po jedzeniu...
malinka1980
My niestety nie używamy już osławionego babydreama, szkoda, bo cena bardzo przystępna. Kacper miał po tym płynie do kąpieli bardzo wysuszoną skórę. Przerzuciliśmy się na serię Pat&Rub - zarówno płyn, jaki i balsam i krem są super. Cena co prawda nie zachęca, ale mają tam często promocje, miesiąc temu udało nam się kupić komplet za połowę ceny! :-)
Podejrzewam że to nasilają chusteczki z alkoholem jak np. zielone pampersy, bez alkoholu są np. hugisy.Przynajmniej te z alkoholem tak działają na odparzoną pupę.U nas też były krostki na buźce i lekarka stwierdziła tak jak lekarz Martyny,że to raczej od ślinienia. a ja się zorientowałam,że to od chusteczek nawilżanych którymi zdarzało mi sie przetrzeć buźkę malucha po jedzeniu...
reklama
Asia, mój Miki miał takie placki czerwone i suche na buzi jak był mały i to smarowaliśmy kremem balneum, a u nas oprócz alergii pokarmowej był uczulony na polar, a babcia mu taką czapkę kupiła i walczyliśmy i walczyliśm.
Maciej na antybiotyku, wirusówka przeszła w zapalenie ucha. Drgi tydzień siedzi bidunia w domu
Maciej na antybiotyku, wirusówka przeszła w zapalenie ucha. Drgi tydzień siedzi bidunia w domu
Podziel się: