reklama
axarai
dziecioholiczka......
A my jako dużachy, kończymy mleczko które dostawała od urodzenia ( jakie to rozczulające) I końcówkę pomieszamy już z nowym, nr 2:-)
to tez drogo macie,drogo w sensie ze gdyby samemu sie gotowalo to taniej wyjdzie. Bede znow na promocje polowac, ostatnio bylo 6 sloiczkow za 5 funta, moglam kupic ale nie pomyslalam,Ja na poczatek musze dawac troche kupionych troche zrobionych bo z czasem nie wyrobie i nie jestem pewna czy te warzywka takie ekologiczne a sloiczki to jednak pewnosc.
A my jako dużachy, kończymy mleczko które dostawała od urodzenia ( jakie to rozczulające) I końcówkę pomieszamy już z nowym, nr 2:-)
My juz na 2 jedziemy ;-)

K
Kasieq
Gość
My już też mieszamy

Ja tez sie nie przejmuje co robi czy nie widze ze psychicznie sie rozwija normalnie, to co mam sie martwic o reszte. Z kubka nie pije, z butelki nie chce, za 2 tyg rozszezam diete i klops juz sie boje,ale wszystkie dzieci to przechodzily to i moje musi.
Mampytanie do was. Ile osztuja takie gotowce dla dzieci? Bo ja kupilam jeden sloiczek malutki jablko plus gruszka i prawie 90 pensow toz to rozboj w bialy dzien , Za 5 jablek place funta.![]()
U mnie ceny od 0,75e do 1,10e
*martusia*
Fanka BB :)
mi się już kończy zapas bebilonu ar i powoli bebiko 2 wprowadzam, ale na wszelki wypadek kupię jeszcze ze 2 puszki ar.
wczoraj dałam sinlac ze śliwkami. zjadł 40ml....
wczoraj dałam sinlac ze śliwkami. zjadł 40ml....
U nas też już Nutramigen 2 wprowadzony.
A na obiad mała zjada cały duży słoiczek, ale zaczęłam sama gotować. Tylko rybkę podaję słoiczkową, bo boję się czy ta kupiona w sklepie będzie super świeża.
Tylko owoców nie chce nadal jeść, przemycam po 1/3 słoiczka jabłuszka w kaszce.
A na obiad mała zjada cały duży słoiczek, ale zaczęłam sama gotować. Tylko rybkę podaję słoiczkową, bo boję się czy ta kupiona w sklepie będzie super świeża.
Tylko owoców nie chce nadal jeść, przemycam po 1/3 słoiczka jabłuszka w kaszce.
*martusia*
Fanka BB :)
Oli dziś skończył słoiczek ziemniaków z pietruszką i łososiem z Hippa. w sumie całe to danie pachniało bardzo intensywnie łososiem... nie podobało mi się to.
słoiczek duży 190g mamy na 2 dni.
słoiczek duży 190g mamy na 2 dni.
Mój Mały jadł przez ostatnie 3 dni zestaw: marchew+ziemniak+brokuł+pietruszka+por i zjadał ok 80-100ml. Dziś dałam mu po raz pierwszy ryż i do tego marchew, pietruszka i seler i średnio mu smakowało. Zjadł 60ml, ale niezbyt chętnie. Mam wrażenie, że przeszkadzały mu drobinki ryżu, bo blender mi ich całkiem nie zmiksował i danie nie było taką papką jak zawsze.
reklama
Podziel się: