reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Hej
Martysia śpi, ja czekam na pizze , bo mam dziś lenia, choć trochę pościerałam kurze, a jak młoda wstanie to odkurzę! w przyszłym tyg jak Martysia wróci do przedszkola to mam zamiar zrobić takie prawdziwe wiosenne porządki, łącznie z myciem okien, ale zobacyzmy czy pogoda mi na to pozwoli!

dziunka Martynka czasem miewa zaschniętą krew koło noska! właśnie jakby jej krew leciała z tego nosa, ale panie nigdy mi nic nie mówiły (zazwyczaj takie coś obserwuję jak ją z przedszkola odbieram) ona sama też nie mówi, że krew jej z noska leci! może u Asi z przemęczenia? czasem tak bywa

lotka 5 rano! :szok:ale powiem Ci, że Martyna też potrafi spać bardzo różnie! są dni, że śpi do 8-9! czasem zdarzy się jej do 10! a czasem (jak dziś) budzi się o 6! i spać chodzi mniej więcej o tej samej godzinie! +- pół godziny

Miłego popołudnia Wam życze :-)

reklama
Cze
ja niestety od pon do piątku wstaję o 5. Co niestety mnie też przeraża szczególnie zimą:wściekła/y:
A że do świąt jedynie 2 tygodnie przeraziłam się totalnie, za oknem raczej pogoda jak na inne święta, a tu niestety trzeba pomyśleć,,,:zawstydzona/y:
Patrzę a bb wrzuciło Wielkanoc - BabyBoom
Wczoraj dostaliśmy paczkę a w niej jajka ceramiczne do pamalowania, więc dziś mieliśmy zajęcia plastyczne;-), gdyby mi się chciało jak mi się nie chce to by można było zrobić kartki własnoręczne, ozdóbki itp.:zawstydzona/y:
Dziewczyny jak mnie się nic nie chce... :-(
Zdrowia dla chorowitków, spokoju dla reszty i dobrych humorów.

moi hcłopcy tez mieli w swoim niemowlęctwie okres wstawania o 5, krótki ale zawsze. Pamiętam, ze Kubie wypadąlo latem, było gorąco, wiec o 7 juz bylismy na spacerze, po chlebek itd ludzie do pracy a my na spacer :-) pewnie i Zuzie niebawem dopadnie ale do ego celu chyba musiałaby zacząć sypiac w nocy, bo jak ona mi wstanie o 1 w nocy a zasnie z powrotem o 4 to cięzko by wstała o 5 tfu tfu tfu przez lewe ramię, bo nigdy nie wiadomo...

zapomniałam Wam wczoraj napisać, że dostałam zgodę na przerwanie urlopu od 1 lipca! wiec będzie pensja na wakacje, bardzo sie cieszę :-)

Dzisiaj lewo zipię a niby sobota... Rano bylismy na urodzinach w sali zabaw, naszych pierwszych jak wiecie. (Oj no mam obiekcje ale to nie tutaj takie ploty) powiem, ze dowartościowałam się bardzo. Ale nie o tym. Męcząca sprawa. Kuba gorączki przed wyjsciem dostała ale już wyszykowany tylko tak dziwnie mi wyglądał, patrzę a tam 38,5 (w nocy bolało go ucho). Dałam nurofen i wydzwoniłam dziadka by nas zawiózł, bo przeciez nie przeciagnę go z goraczką 30 minut drogi. Toche mu spadła juz przed wyjściem. Ubawił się, wrócił zadowolony choc widzialam, ze słaby. W domu Zuza 38,6, no pięknie... a tu telefon, ze chrzestny Michała chce do nas przyjsc. Bajzel jak nie wiem co bo nie było kiedy posprzatac, próbowalismy się wykręcic ale się nie dalo. Zabrał swoją siostrzenicę. Matko, co się u nas działo!!!! Na urodzinach było 20 dzieci i było spokojniej niz u nas przy 4. Chrzestny przyszedł z wałówą i pyta czy on moze sobie w kuchni kolację zrobic. Troche sie zdziwiłam no ale ok. Ja patrze a ten 2 pizze ukręcil (kucharz) i kolacje nam zaserwowal. opierałam się ale w koncu głupio mi było i zjadłam kawałek z pizzy "dziecinnej" (cholera koniec warzyw musze wczesniej na P, tak to ja daleko nie zajade). A aktualnie chłopcy urządzili sobie biwak u Michała i spią pokotem na podlodze wśród miliona pluszaków. tzn nie śpią bo gadaą cąły czas, ciekawe kiedy usną.
no to tak chaotycznie co u nas, sorki

wow ale tu ruch ;-)
no kochane weekend się skończył więc czas wrócić do pisania ;-) my na 16 idziemy z Martysią na kontrolę. ona już raczej zdrowa, ale ja się chyba powinnam wybrać do lekarza :-(kaszlę jak gruźlik :-(muszę też podjechać na zakupy jakieś no i chałupkę ogarnąć! może młoda od środy pójdzie do przedszkola to wtedy sie za to wszystko wezmę! a jeszcze w sobotę mi się imprezki urpodzinowej zachciało więc przed samym wyjazdem mam jeszcze szykowanie , gotowanie itd ;-)no sama chciałam :-)

Miłego dnia

Gawit idz koniecznie do lekarza żeby Ci to wyjazdu nie popsuło

Ja dzisiaj chłopaków domu zatrzymałam, zeby ich dokurowac do konca ale i tak naprawde isc mi sie z rana nie chcialo

Witajcie,
kolejna noc przespana- aż wierzyć się nie chce.. tfu tfu żeby nie zapeszyć:tak:
Co macie dziś na obiadek , bo ja nie mam pomysła
Gawit tak jak pisze kilolek lepiej idź do lekarza . bo szkoda nerwów i zdrowia a wyjazd tuż tuż

ja mam dla chłopaków mielone z mizerią, dla Zuzi kalafiorową a dla siebie pieczonego kurczaka

Witajcie,
kolejna noc przespana- aż wierzyć się nie chce.. tfu tfu żeby nie zapeszyć:tak:
Co macie dziś na obiadek , bo ja nie mam pomysła
Gawit tak jak pisze kilolek lepiej idź do lekarza . bo szkoda nerwów i zdrowia a wyjazd tuż tuż
Tom z tata mają kotlety panierowane z fileta, surówka z kap kisz i ziemniaki. ja mam surowke i filet na parze ;-) Maci ma miks zupopodobny, ktory wlasnie pyrka na gazie ;-)

reklama
Matko dziewczyny po 3 obiady Wam się chce robić? mi się jednego nie chce :-D ja dostałam wczoraj od chrzestnej rosół dla Martyny i placki ziemniaczane z gulaszem i surówką dla nas :-) choć ja nie wiem czy nie zjem samej surówki z gulaszem bez placków :-D

Do góry