blond
mama dwoch urwiskow
oj emilce tez smakuje farsz z golabkow i narobilyscie mi smaka chyba jutzro beda golabki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wczoraj oglądałam supernianię i byłam w szoku dzieci które miały 4,5 roku jadły zmiksowane zupki, wydaje mi się że nie ma co przesadzać wiadomo że nie można faszerować dziecka świństwami ale domowe obiadki już takie bardziej dorosłe na pewno nie zaszkodzą dziecku które nie ma żadnych uczuleń! Ola jadła już bardzo dużo rzeczy ....

Od jakiegoś czasu próbuję Iguni dawać mniej zmiksowane jedzonko, ale ponieważ robię raz na kilka dni i do słoiczków więc są to większe porcje no i mi się nie chce rozbrabniać widelcem. Wrzucam więc do blenderka i chwilkę miksuje, ale niebawem chyba zaprzestanę tego procederu, bo nie chcę swojemu dziecku takiej krzywdy wyrządzać jak tamta pani 
o łóżeczkach nie wspomnę.
na TVN w niedziele o godz. 17.30 ! Są też powtórki w poniedziałki na TVN Style!kurcze nie ogladalam
o ktorej ta niania leci na tvn tak? to ile te dzieci mialy ?

Właśnie ugotowałam zupkę brokułową na rosołku i zastanawiam się - czy dzis ugotowana zupke moge przechowac w lodówce i dać Irence tez jutro? Gotujecie na bierząco?
to polowe z niej zamrozilismy. Ja odmrazam, zagotuje i daje malemu.