• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

Alan usnął. Poszlo lepiej niz sie z M spodziewalismy. Chwile poplakal, rzytulil sie do mnie, pokrecil, powiercil i usnał:)

Zima do mnie wrócila. Jakies 30 cm sniegu spadlo od wieczora. Masakra jakas...:no: Nie wiecie kiedy wkoncu przyjdzie wiosna?

Kota super ze wszystko dobrze!

Doroatr fajnie ze w pracy bylo ok.

Obeze Na wspolnej i uciekam do Alanka:)

reklama
Chciałam Was nadrobić w pracy a okazało się neta nie było i teraz na szybko czytałam.
Violett gratki dla siostry.
Inka oby kotek wyszedło z tego cało. Kciukasy zaciśnięte.
Kota - no to fajnie że wszystko ok.

Za oknem snieg sypie gorzej niż w styczniu-ehh brak słów.
Ja w piątek wyszalałam się na imprezie z pracy, potańczyłam na całego. W sobotę jechałam do szkoły. jak wróciłam popołudniu do domku to mężol mi powiedział żebym już go nie zostawiała 2 dni pod rząd z dziewczynami bo sajgon. A co ja mam powiedzieć jak dzisiaj pojechał na tydzień na delegacje.

NASTAZJA ia jak M dał radę iść do pracy.

NETKA dobrze, że w pracy ok.

PYSZCZEK zdrówka.
Co do baniek proszę STAWIANIE BANIEK - jak to zrobić i na co pomaga - bańki, przeziębienie, stawianie baniek, zapalenie oskrzeli, zapalenie płuc - Zdrowie - poradnikzdrowie.pl

SOSNOWICZANKA ja sie zastanawiam czy ta wiosna wogóle do nas przyjdzie.

EWKA ach te chłopy.

Pobudka u nas punkt 6 jak w zegarku, mój syn nie zna umiaru.
Własnie w przeciągu 2 minut zrobił taką rozpierduchę w pokoju, że głowa mała, aż strach tam wejść.
Dziś do pracy na 13 i tak 3 dni podrząd a w pracy do 20, niestety jak wrócę do domku to dzieciaki już będą spały i nad tym najbardziej ubolewam, dlatego jak Mel wyzdrowie nie wiem czy nie będzie chodzić do przedszkola tylko jak ja będę mieć na ranną zmianę, w kwietniu na pewno tak będzie bo moja sis cały kwiecień praktyki będzie mieć w Warszawie wiec nie będzie miał jej kto odbierać jak ja na popołudniu.

Dzień dobry.

Pobudka dzisiaj 4.50 mój synek przebił sam siebie i był mus wstania.
Ja dzisiaj podły nastrój jak zobaczyłam że śnieg pada mam nadzieję że lotnisko będzie otwarte i loty będą normalnie że zima nie sparaliżuję Lublina.
Za niedługo muszę zasuwać do miasta po tytoń dla M i pastę do świateł do samochodu bo pożółkły.

inka trzymam kciuki za Leona.

Freyia zdrówka !!!

kota ślicznotka z Hanulki :-)

Dzien dobry,
moj ranny ptaszek wstal dzis 6.30... pora nieludzka....
Dorotar - gratuluje pracy i powodzenia! Zdrowka dla was!
Kota - ciesze sie, ze wszytsko w porzadku!
Ewka - zazdroszcze zabawy.... moj maz chyba by 1 dnia nie wyrobil sam na sam z terrorysta....
Nastazja - wspolczuje szpitala w domu... Oby jak najszybciej mezulek wrocil do zdrowia! trzymaj sie!
Pyszczek - zdrowka rowniez! Oby Maly sie nie zarazil!
Netka - fajnie, ze jestes zadowolona z pracy! Zobaczysz wszystko sie ulozy....
Sosnowiczanka - jak tylko wyzdrowieje sprobuje zrezygnowac z wieczornego i nocnego karmienia... zainspirowana waszym sukcesem... :)
Zabcia - trzymam kciuki za dzisiejszy, bezpieczny powrot do domu!!!
u nas tez zimno -2 stopnie, ale nie ma az tyle sniegu.... ja tez chce wiosny!!!!

Hej hej,

Dzis pobódka 6 rano syn nie zna umiaru... wrrrr .Wizyte mam na piatek do gina ale spróbuje dzis sie zapisac , bo cos sie zle czuje młody slabo sie rusza, ja mam mdłosci, i jeszcze rece mi tak popuchły ze Lilou musze zdjac..obawiam sie ze to moze byc gestoza mocz dopiero mam do zbadania za 2 tyg.ale chyba zrobie wczesniej...Cisnieniomierza w domu nie mam ,kurcze nie wiem jakie mam cisnienie...Od wczoraj jakas nie swoja chodze .Jeszcze zobaczylam wyniki badan morfo plytki krwi spadaja mam ich 80:((( zapewne bede brac sterydy tylko mam nadzieje ze nie dozylnie...

Kota- Hanula podobna do Q:-)

Żabcia
- nie jest zle z ta pogoda wydaje mi sie ze loty nie beda odwolane;)

Jak mnie dzisiaj nerwa telepie normalnie nie mam cierpliwości w ogóle już się zdążyłam wydrzeć na Maciusia :-(:zawstydzona/y: przebieram go a ten wysmarowany kupą się rzuca po całym łóżku i nie wytrzymałam, to wszystko wina niewyspania myślałam że w PL odeśpię coś a tu doopa codzienne pobudki po 6 i koniec spania. Wydaję mi się że Maciuś słyszał że babcia wstaje to i on wstawał a z nim ja wrrrrr.

Aaaa w końcu wczoraj moje włosy doczekały się podcięcia.

Kota- super że z Wami wszystko ok ;)
Phelania- żona, chrzestnego Adasia, tydzień przed terminem strasznie popuchła i zostawili ją w szpitalu. A później musiała mieć cesarkę bo miała już zielone wody. Może rzeczywiście idź do lekarza, jak sobie przypomnę końcówkę, to mam dreszcze, a ty masz jeszcze tyle obowiązków przy Alanku. trzymaj się kochana :*
Inka- jak Leonek?
Sosnowiczanka- cieszę się , ze Alanek zapomina o cysiu :)
Dorotar- M. poszedł dziś do pracy, nie ma idealnie ale kazałam mu iść. Poza tym rano zaczął mnie przytulać , więc jak miałby siły na takie rzeczy, to spokojnie może popracować.

Ja znowu do wieczora sama z moim łobuzem.. Ehhh... Nie wiem jak dam radę. Na podwórko nie idziemy, bo śniegu mnóstwo, ale zaczyna to topnieć i byłby cały mokry i brudny. Teraz idziemy na śniadanie, później wstawię na obiad i będziemy pewnie grać w piłkę. Po obiedzie drzemka (mam nadzieję:baffled:) I może jakoś zleci. Miłego dnia kochane moje :*

Jak mnie dzisiaj nerwa telepie normalnie nie mam cierpliwości w ogóle już się zdążyłam wydrzeć na Maciusia :-(:zawstydzona/y: przebieram go a ten wysmarowany kupą się rzuca po całym łóżku i nie wytrzymałam, to wszystko wina niewyspania myślałam że w PL odeśpię coś a tu doopa codzienne pobudki po 6 i koniec spania. Wydaję mi się że Maciuś słyszał że babcia wstaje to i on wstawał a z nim ja wrrrrr.

Aaaa w końcu wczoraj moje włosy doczekały się podcięcia.

Kochana to dopiero poacztek:/ niestety hormony buzuja nie wiem jak Kota ale ja sie zrobilam strasznie nerwowa ,i wydzieram sie na Alutka a potem placze:dry:u mnie to jest na porzadku dziennym we wszystkim mnie denerwuje bideulek ja juz nie wyrabiam czasem...:/

reklama
Pada śnieg, wiatr wieje okropnie...masakra! Kiedy będzie wiosna???

Jestem niestety gorzej chora niż wczoraj:wściekła/y:, Bartek lepiej . Nie mam sił na nic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry