• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

VIOLA można można, nawet przy chorobie powinno się stawiać bańki 3 razy w odstępie 2 dni.
Ale my tylko dzieciakom po razie stawiamy, wolę postawić bańki niż mają znowu na antybiotykach jechać, mały to już 11 antybiotyków przecież miał.
Bańki są takim naturalnym antybiotykiem.
Co do wytrzymania by leżeli to Ci powiem tak, Kacper miał bańki dopiero 3 raz, pierwsza dwa razy płakał, trzymałam go na siłę a wczoraj był taki grzeczny, pięknie leżał, nawet nie kwęknął jak moja mama stawiała, tylko już po jakiś 5 minutach trochę zaczął marudzić bo już nie chciał tak leżeć. Ale dzielny.
Powiem Ci, że gorzej z Melą, krzyczy, płacze, ale to takie zło koniecznie i już sprawdzone i wiem, że to jej pomoże, więc zaciskam zęby, trzymam ją, serducho mnie boli ale robimy.

reklama
Adaś zasnął. Ja też się położyłam, bo bardzo boli mnie żołądek. Burdel mam w domu ale nie mam siły sprzątać i tak od rana ugotowałam fasolkę po bretońsku dla dorosłych i jarzynową dla Adasia. Zagrałam z Adim dwa mecze piłki nożnej i oboje padliśmy. Tylko przy tym ma prawdziwą radochę, no i jeszcze gdy jest na podwórku albo w garażu, no ale dziś na tą śnieżycę ja nie wychodzę.

Inka- fajnie że kicia się dzielnie trzyma. A powiedz mi jak tam sprawa ślubu?

Dorotar kupuje chlebek czarny ze słonecznikiem taki nieduzy w kształcie prostokąta Pyszny jest. Ostatnio widze ze w mojej biedronce sie pojawil taki sam, jest również dobry:)
Dzemik tez lubie z lidla, ale czarną porzeczkę:)

Alan juz po drzemce, spał równa godzine- o 12 wstał.

I jeszcze M poprawił mi humor :wściekła/y:Wlasnie sie przyznal ze dostal wczoraj mandat za zbyt szybką jazdę...

Hej:-)
Jestem zasypana...
Sarze nie pomógł syrop na receptę więc jest na antybiotyku...czy ta zima się kiedyś skończy:baffled::wściekła/y:
Ewelina za dwa tygodnie pozna termin cc bo dziecko ułożone pośladkowo...Zostanę ciocią dwa razy w kwietniu;-)
Jestem wykończona...mąż niedługo zjedzie do domu po prawie 3 miesiącach...nie cierpie takiego życia...
Syn się rzuca,jest pyskaty i wredny:no:czasami sama sobie dziwię jak ja sama daje radę...:szok:
Przepraszam,że nie napiszę do każdej chociaż po zdaniu,ale nie mam kiedy Was czytać...
Ściskam za to każdą z osobna-bo lubie się przytulać:-D no i cieplej będzie hehe

dorotar lot mam o 19.45 z domu wyjeżdżam po 14-tej.

violett szybko ... dla mnie to cała wieczność te 2 tygodnie.

Uciekam nakarmić Maciulka żeby zjadł obiadek przed podróżą.

Zamelduję się już z UK chyba że net w tel mi będzie działał to zajrzę z lotniska :-)

Dorotar, ja pamiętam, że też w dzieciństwie miałam stawiane bańki. A teraz pediatra zabraniała stawiać Q w razie choroby, mówiła, że kiedyś też pijawkami leczyli i uważali, że to jest super dobre. Co lekarz to inna opinia. Pewnie też bym się na Twoim miejscu ratowała tymi bańkami, tyle leków już biedny Kacperek musiał brać :(

Ja tak na szybko: widziałam Leona, wyglada dość dobrze jak na operacje ktora przeszedł. Wieczorem pierwsza próba podawania mu czegoś do jedzenia- poki co w postaci plynnej. Kolejne dwie doby pokażą jak zareaguja jelita!!
Kochany tak sie tulił i wolał nas jak wychodzilismy. Myślałam ze serce mi pęknie! A ktos powiedział "że to przecież tylko kot" a dla mnie to moje drugie dziecko :-) a właściwie pierwsze! Nie wiem czy Wam kiedyś pisałam ale Leo urodził sie 26 grudnia 2010 a Młody 2011!!

Inka az mi sie łezki pojawily. Dla mnie moj pies to tez nie jest "tylko pies" wiec doskonale cie rozumiem! Mam nadzieje ze Leon szybko dojdzie do siebie i wróci do domu. Dobrze ze znalazłaś weta co podjął sie takiej operacji, z tego co pamietam to chyba nie bylo łatwo..

Zabcia spokojnego lotu!

Inka- to dobre wieści!! Oby zjadł coś , no i potem wydalił bez problemów;-), a będzie można myśleć z optymizmem.

Nienawidzę być chora!!!!!!!
Śnieg nadal sypie- to normalnie zakrawa już o jakiś horror. Pewnie od razu potem zrobi się gorąco i o pięknej wiośnie zapomnimy raz dwa....

Idę przebrac obsrańca;-)

reklama
Dorotar super z tymi bańkami! Widzisz jakieś rezultaty po nich?

Nastazja
– u nas też licho z zainteresowaniem się czymkolwiek

Phelania jedź do gina sprawdzić co i jak.

Krzyś nie do zniesienia od wczoraj- ryk na okrągło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry