reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Mikowata moja siostra kapala mala wlasnie w nadmanganianie i Oliatum bo mala miala wrazliwa skore i wlasnie tez miala krostki
Nadmanganian to nic innego jak fiolet ma wlasciowsci odkazajace, wysusza
Smialo stosowac;-)

Nadmanganian to nic innego jak fiolet ma wlasciowsci odkazajace, wysusza
Smialo stosowac;-)podobnie jak Herbata,jak małej nie chce sie odbic to odkladam bokiem w łozeczku-trudno najwyzej sie ciut ulejeA mnie najbardziej denerwuje (szczególnie w nocy) jak nakarmię Olka i wezmę go na ręce by sobie odbił to on się wtedy przebudza i nie chce mi zasnąć. Gdyby tego beknięcia nie było to odrazu do łóżeczka i by sobie smacznie spał... No ale co zrobić... A często jest tak że nie chce mu się odbić i ja czekam, czekam a on się wkurza i sobie myśli : Matka weź mnie w końcu połóż!
onesmile
Świat według Pafffcia
kiniusia - U nas kolki od 10 dni. Podajemy Infacol(tutejszy odpowiednik Espumisanu) oraz Sab-simplex-mocniejsza wersja. Pomaga. Natomiast przyjaciolka polecila mi wczoraj kupno Delicolu Delicol, krople 15 ml | Dzieci i niemowlęta \ Kolka | www.aptekamax24.pl, bo ponoc rewelacja. Sama przetestowala na corce. Mam zamiar sie z nego zaopatrzec. Aha i ponoc 2 razy taniej mozna kupic w necie, w aptece wolaja ponad 40 zl za buteleczke.
Herbata
Fanka BB :)
onesmile a silne ma te kolki? oby szybko przeszly... sabsimplex jest bardzo dobry. potwierdzam ;-)
nimitii musisz sie dowiedziec dlaczego placze? moze jadl zbyt lapczywie i boli go brzuszek? albo po prostu potrzebuje bliskosci i szuka Ciebie?
nimitii musisz sie dowiedziec dlaczego placze? moze jadl zbyt lapczywie i boli go brzuszek? albo po prostu potrzebuje bliskosci i szuka Ciebie?
reklama
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Ones dziękuję za rady!
U nas na szczęście to nie kolki tylko zaparcia, jak mała sobie popierdzi albo zrobi kupkę to wszystko mija, na razie pomaga u nas pojenie rumiankiem i masaż brzuszka ciepłym termoforem z pestek wiśni, albo masaż brzuszka w kąpieli (już 3 razy była kupa w wanience)
Ale w razie czego tata mi kupił jak był w Niemczech sab simplex i mam 3 buteleczki w apteczce, jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony.
Lilikasia my tak jak Kinajaka dostałyśmy skierowanie na USG bioderek przy wypisie ze szpitala, idziemy 16 kwietnia.
U nas na szczęście to nie kolki tylko zaparcia, jak mała sobie popierdzi albo zrobi kupkę to wszystko mija, na razie pomaga u nas pojenie rumiankiem i masaż brzuszka ciepłym termoforem z pestek wiśni, albo masaż brzuszka w kąpieli (już 3 razy była kupa w wanience) Lilikasia my tak jak Kinajaka dostałyśmy skierowanie na USG bioderek przy wypisie ze szpitala, idziemy 16 kwietnia.
Podziel się:
dobrze ze bylam w pokoju bo cala buzie mial brudna od mleka i ubranie.