reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Mikowata moja siostra kapala mala wlasnie w nadmanganianie i Oliatum bo mala miala wrazliwa skore i wlasnie tez miala krostki
Nadmanganian to nic innego jak fiolet ma wlasciowsci odkazajace, wysusza
Smialo stosowac;-)

Nadmanganian to nic innego jak fiolet ma wlasciowsci odkazajace, wysusza

podobnie jak Herbata,jak małej nie chce sie odbic to odkladam bokiem w łozeczku-trudno najwyzej sie ciut ulejeA mnie najbardziej denerwuje (szczególnie w nocy) jak nakarmię Olka i wezmę go na ręce by sobie odbił to on się wtedy przebudza i nie chce mi zasnąć. Gdyby tego beknięcia nie było to odrazu do łóżeczka i by sobie smacznie spał... No ale co zrobić... A często jest tak że nie chce mu się odbić i ja czekam, czekam a on się wkurza i sobie myśli : Matka weź mnie w końcu połóż!
onesmile
Świat według Pafffcia
kiniusia - U nas kolki od 10 dni. Podajemy Infacol(tutejszy odpowiednik Espumisanu) oraz Sab-simplex-mocniejsza wersja. Pomaga. Natomiast przyjaciolka polecila mi wczoraj kupno Delicolu Delicol, krople 15 ml | Dzieci i niemowlęta \ Kolka | www.aptekamax24.pl, bo ponoc rewelacja. Sama przetestowala na corce. Mam zamiar sie z nego zaopatrzec. Aha i ponoc 2 razy taniej mozna kupic w necie, w aptece wolaja ponad 40 zl za buteleczke.
Herbata
Fanka BB :)
onesmile a silne ma te kolki? oby szybko przeszly... sabsimplex jest bardzo dobry. potwierdzam ;-)
nimitii musisz sie dowiedziec dlaczego placze? moze jadl zbyt lapczywie i boli go brzuszek? albo po prostu potrzebuje bliskosci i szuka Ciebie?
nimitii musisz sie dowiedziec dlaczego placze? moze jadl zbyt lapczywie i boli go brzuszek? albo po prostu potrzebuje bliskosci i szuka Ciebie?
reklama
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Ones dziękuję za rady!
U nas na szczęście to nie kolki tylko zaparcia, jak mała sobie popierdzi albo zrobi kupkę to wszystko mija, na razie pomaga u nas pojenie rumiankiem i masaż brzuszka ciepłym termoforem z pestek wiśni, albo masaż brzuszka w kąpieli (już 3 razy była kupa w wanience)
Ale w razie czego tata mi kupił jak był w Niemczech sab simplex i mam 3 buteleczki w apteczce, jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony.
Lilikasia my tak jak Kinajaka dostałyśmy skierowanie na USG bioderek przy wypisie ze szpitala, idziemy 16 kwietnia.

Lilikasia my tak jak Kinajaka dostałyśmy skierowanie na USG bioderek przy wypisie ze szpitala, idziemy 16 kwietnia.
Podziel się: