reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Remeny musze Ci przyjac jesli masz paragon....a jak nie postrasz ich swoimi prawami jako konsument......masz prawo w tym przypadku do reklamacji przeciez to jest defekt a nie widzi mi sie.....

reklama
Remeny jak masz paragon to łachy nie robią sorry!
Ja miałam jako dziecko śliczne futerko z białego królika ojciec wziął mnie na rece a miał jakiś płaszcz ze skóry farbowanej - brązowej i po tym jak spadł śnieg to moje futerko było ponoć łaciate i do wyrzucenia wiec oddaj płaszcz jak farbuje!

Aha popsuło nam się żelazko 1miesiac pogwarancji kosztowało ok 300zł kurna co za gówniane rzeczy teraz robią :wściekła/y: :wściekła/y:

Mam paragon, nawet nie zdążyłam oderwać metek. Czytałam juz o prawach konsumenta i wyczytałam też, że prawo pod tym względem mamy świetne, natomiast jego egzekwowanie jest skandaliczne.
Ale nie nakręcam się, może akurat nie będzie problemów, jutro pojadę do centrum to spróbuje oddać.
I znowu zostane bez płaszcza, buuuu.... i bez nadziei na jego zakup, bo przeszłam juz chyba wszystkie mozliwe sklepy. JA chce przytyc! Oddam rozmiar 34/36 z dopłatą ;)

Ja, ja chętnie wezmę!!!

No ale i tak nie mam co narzekać, chodze juz w rozmiarze 36, choć zostałao mi jeszce 6 kilo. Waże 56, ale juz nie narzekam.

Kupiła se kutke dzinsowa i spódnicze za całe 10 zł :-) w ciuchu oczywiście :-)

Nie ma wątku "Nowe fryzury" więc daję tu, bo i tak miałam pokazać jak kolor wyszedł ale i tak go zbytnio nie widać, tak jak myślałam ale co tam i tak się pochwalę efektami rytualnych postrzyżyn :-)

Dla nie wtajemniczonych jak było przedtem - ubyło połowę

Dzięki Karolla, to z Joanny seria chyba Naturia się nazywa a kolor srebrzysty pył :-) no i kolor tradycyjnie sama nakładałam, bo lubię te robote ;-)

ładny kolorek dynia i długość też fajowa... zatęskniłam za długimi włoskami :tak:
ja też po kolorowanku i troszeczkę inny kolorek mam
misio1115lf3.jpg

reklama
Dynia, Magduska fryzury super!!! Fju fju... ale sie babeczki odstrzelilyscie!:tak:
Ja sobie pojde do fryzjera w grudniu, chyba:eek:

Do góry