Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Remeny musze Ci przyjac jesli masz paragon....a jak nie postrasz ich swoimi prawami jako konsument......masz prawo w tym przypadku do reklamacji przeciez to jest defekt a nie widzi mi sie.....
Remeny jak masz paragon to łachy nie robią sorry!
Ja miałam jako dziecko śliczne futerko z białego królika ojciec wziął mnie na rece a miał jakiś płaszcz ze skóry farbowanej - brązowej i po tym jak spadł śnieg to moje futerko było ponoć łaciate i do wyrzucenia wiec oddaj płaszcz jak farbuje!
Aha popsuło nam się żelazko 1miesiac pogwarancji kosztowało ok 300zł kurna co za gówniane rzeczy teraz robią
Mam paragon, nawet nie zdążyłam oderwać metek. Czytałam juz o prawach konsumenta i wyczytałam też, że prawo pod tym względem mamy świetne, natomiast jego egzekwowanie jest skandaliczne.
Ale nie nakręcam się, może akurat nie będzie problemów, jutro pojadę do centrum to spróbuje oddać.
I znowu zostane bez płaszcza, buuuu.... i bez nadziei na jego zakup, bo przeszłam juz chyba wszystkie mozliwe sklepy. JA chce przytyc! Oddam rozmiar 34/36 z dopłatą
Nie ma wątku "Nowe fryzury" więc daję tu, bo i tak miałam pokazać jak kolor wyszedł ale i tak go zbytnio nie widać, tak jak myślałam ale co tam i tak się pochwalę efektami rytualnych postrzyżyn :-)
Dla nie wtajemniczonych jak było przedtem - ubyło połowę