reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Hej Dziewczyny!
No pogoda wczoraj cudna była, a około 14-tej lał deszcz i była BURZA! :) potem znów słonko. Dzisiaj jakoś troszkę pochmurnawo, ale na tyle ciepło, że spałam całą noc przy uchylonym oknie! Aaaaale sie wyspałam, bossssssko!
IzaV, popieram to co pisały dziewczyny o pogodzie, jest cieplutko! Balerinki, trampki, bluza albo dwie i śmigasz :)
Kasiarj, gratulacje dla Siostry! Ale Jej już fajnie :)
Zenia, super że jesteś już w domku, no i dobrze, że Ci ten ordynator pogroził paluszkiem, bo Ty tu nam takie rzeczy wypisywałaś, że też miałam ochotę Cię dorwać i przywiązać do łóżka. Zapadło mi w pamięć mycie okien i glazury do sufitu w łazience! Teraz się oszczędzaj, mateczko!
Miłego, słonecznego, wiosennego dnia i zadowolonych Brzuszków!

reklama
kasia- gratulacje dla siostry!!
miciur-ka- no podejrzewam że na lidlowe zakupy się nie załapiesz, ale ostatnio były ciuszki dla ciut większych dzieci, może będą w najbliższym czasie dla niemowlaczków... U nas lidl nie mały ale trzeba iść rano, po południu z reguły zostają 2-3 sztuki:-D
zenia- super że Cię wypuścili:tak: a gdzie leżałaś?

u nas dziś super pogoda, zastanawiam się właśnie nad spacerkiem przed obiadem, a po południu jedziemy na poszukiwania drzwi do domku:-) Miłej niedzielki!:tak:

Lewan z tego co wyczytałam to ty też leżakujesz, tyle dobrze ze w domu i miejmy nadzieje, ze ci sie rozwarcie nie pogłębi
No Magdalenha nasłuchałam się sporo niestety, że nic nie mogę robić :/ ale nie wiem czy ja tak wytrzymam
pandora w Jastrzebiu leżałam

Dzien Dobry Paniom:-)

No w Toronto, tez dzis pochmurnie trche i pewnie bedzie padac, ale moze uda mi sie meza wyciagna do McDonalda na lody:-D

zenia - o jak fajnie, ze Cie wypuscili, odpoczywaj teraz kochana

Zenia fajowo ze Cie wypuscili juz, chłopaczki rosną jak na drożdżach :), oszczędzaj się !

No pocieszacie z ta pogoda mam nadz ze na pomorzu też ładnie a nie tylko tam w centralnej polsce :) bo ja przylatuje w legginsach i koniec najwyżej mi dupka zmarznie haha nie no jestem dobrej myśli :D,

Pandorka- no dokladnie w lidlu zawsze wymiecione, no ale trudno coś.znajdę gdzieś indziej bi jest tych dziecięcych troszkę ;), a ty juz powoli robisz zakupy czy masz po Antosiu?!

A w ogóle namawiam mojego Tomka na imię David, ciekawe czy ulegnie ;D

cześć Dziewczyny :)

my wczoraj na pempkowym u szaagierki byliśmy. Dziś trochę zmęczona, właśnie przyjehaliśy do teściów.
Gdzie jest słoneczko się pytam ? :( Wczoraj taka cudna wiosna była a tu o...
Udanej niedzieli !

Hej
Kasiarj gratulacje dla siostry:) Fajnie że szybciutko jej poszło! A to jej pierwsze maleństwo?
Zenia super że Ciebie wypuścili i że wszystko ok, a Twoje maluszki strasznie już duże :tak:
i dziękuję u mnie wszystko w porządku

Eweli u mnie dzisiaj też bez słoneczka :(

miłego dnia!

miciur-ka- u nas dziś ciepełko, więc jak tak dalej pójdzie to leginsy będą ok:tak: A sklepów pewnie że dużo:-D oby tylko kasy nie brakło, ja niestety prawie wszystko mam po Antku więc dokupię tylko kilka drobiazgów:-(
David- ładne imię no i tak jak chciałaś uniwersalne:tak:

reklama
Zenia jak dobrze że wszystko się poprawiło. Teraz proszę o siebie dbać, rozpieszczaj się kobieto i wykorzystuj sytuację, bo jak się chłopcy urodzą/nadal są chłopcami?/, to czasu nie będzie:-) Małe giganciki te twoje maluszki:-D W STOLYCY słońce wyszło.. o ironio ale dlaczego po 17?Rano jak byliśmy na działce to wiało i padało.. Od jutra ma być 17 stopni, ciekawe czy prognoza się sprawdzi.....:-D

Do góry