reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Super foty

my wczoraj wrocilismy z egiptu po tygodniowym upale po34stopnie wrocilam do zimnej szwecji lekki snieg i zimno
ja chce znow na plaze ........

oj, to ja chcę z tobą na tę plażę :tak:

Zaglądłam zdrówka życzyć i uciekam lali włosy robić ;-) Już zszyta więc włoski teraz i myślę nad ciuszkami ;-) Największą radość mam, że Gabi się nawet bez włosów podoba i bawi się nią :-D

Żabcia jak dieta?

reklama
oj, to ja chcę z tobą na tę plażę :tak:

Zaglądłam zdrówka życzyć i uciekam lali włosy robić ;-) Już zszyta więc włoski teraz i myślę nad ciuszkami ;-) Największą radość mam, że Gabi się nawet bez włosów podoba i bawi się nią :-D

Żabcia jak dieta?
dietka narazie nadal stoi w miejscu czekam az sie pojawia swieze i tanie warzywka bo puki co niedam rady dietowac w planach sa wazniejsze wydatki prawdopodobnie bedziemy musieli kupic malemu ortezy lub luzki ortopedyczne :zawstydzona/y: czekam na kolejna wizyte u pani dr z osrodka w ktorym maly jest rehabilitowany jesli zdecyduje ze mu to pomoze to zaczniemy sie starac o ten sprzet a po drodze jeszcze czeka nas wizyta u neurologa i prywatna wizyta ortopedyczna bo ten z nfz ciagle wszystko bagatelizuje wole isc skonsultowac to do innego
scully ale cudna córka oczywiście:):)
lala też
zabko no żeby jeszcze więcej słońca było
svensonka zazdroszczę wyjazdu:):)

LOPCIU, MYSZKO powinnysmy sie na was obrazic obie w ciazy (ty lopciu to juz calkiem daleko) a zadna z was jeszcze nam nieprzedstawila swojego malenstwa :dry: napewno macie jakies focie z usg a ciocicom dzidziusiow przedstawic to nielaska ;-):-D oj macie ode mniepo klapsie :-p

dietka narazie nadal stoi w miejscu czekam az sie pojawia swieze i tanie warzywka bo puki co niedam rady dietowac w planach sa wazniejsze wydatki prawdopodobnie bedziemy musieli kupic malemu ortezy lub luzki ortopedyczne :zawstydzona/y: czekam na kolejna wizyte u pani dr z osrodka w ktorym maly jest rehabilitowany jesli zdecyduje ze mu to pomoze to zaczniemy sie starac o ten sprzet a po drodze jeszcze czeka nas wizyta u neurologa i prywatna wizyta ortopedyczna bo ten z nfz ciagle wszystko bagatelizuje wole isc skonsultowac to do innego

LOPCIU, MYSZKO powinnysmy sie na was obrazic obie w ciazy (ty lopciu to juz calkiem daleko) a zadna z was jeszcze nam nieprzedstawila swojego malenstwa :dry: napewno macie jakies focie z usg a ciocicom dzidziusiow przedstawic to nielaska ;-):-D oj macie ode mniepo klapsie :-p
Papierami ;-)

już niedługo ide na usg to mam nadzieję że dostanę ładne zdjęcie:):)

trzymam cie za slowo a kiedy masz to usg? my jutro jedziemy z Klaudia na EEG i z małym na bilans 2-latka i po skierowanie do neurologa dla niego i caly dzien niebedzie mnie w domu przez 2 wizyty i brak prawa jazdy ehh juz mnie mecza te jazdy autobusami wiecej sie na nie czeka i nimi jedzie niz to warte :baffled:

image.jpg
już niedługo ide na usg to mam nadzieję że dostanę ładne zdjęcie:):)
Tez czekam na fote:-))))

kuzynka zaczela 12tyd ciazy dzis ;-)))))

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Hi

Scully , ale Gabi śliczna i chcialam powiedziec jaka duza , a przecia ona tak jak Roro i niedlugo 2 latka :szok::szok::szok:

Sevensonka fajnie tylko fota do gory giramii :rofl2:

:laugh2:No ciotki cięzarne fotki poprosimy :cool:

MY mamy jutro imprezke mlodego wiecdzis pieke , gotuje a posprzatam to juz nie wiem kiedy

Sewensonka i Scully my na Fb siedzimy równiez wiec zapraszamy :)

buziaki

reklama
Do góry