reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to ja juz niekumam ma ciaze pozamaciczna i maja zamiar dalej ja prowadzic???:confused: pisalas ze jest na sciance lewego jajnika....

Robili jej uzg 4 razy ciaza normalna w poniedzialek czyli jutro zaczyna 9 tydzien a w Piatek leci z nami do egiptu na tydzien na wakacje jako ninandandes planowane Ale ona nie ma sumienia usunac nawet jesli to darmowe i dozwolone w szwecji....
wspolczuje jej Ale sama tak zadecydowala

reklama
mała princessa rośnie
weszłam już w 3 trymestr, muli mnie zima, no właściwie to jako tako ciągle spać mi sie teraz chce gorzej niż na początku:-D

superaśno:tak: będzie parka w domu :tak: córcie słodzinki są :sorry2: te kitki i warkoczyki :-D

Witam poprzerwie :)
U nas ok.
Zaparłam się i zrobiłam moją ukochaną czapkę Poppy na drutach -fakt dla Gabi, ale jest :tak: ale po kolei:
1. zaczęłam naukę od komina dla Gabi (bo na małych szybciej idzie),
2. potem wziełam się za Poppy dla Gabi (bo w razie czego mniej oczek i szybciej się pruje)
3. w międzyczasie zrobiłam na szydełku hipcia -zabawkę dla Gabi
4. skończyłam Poppy z kwiatkiem
:-)

Aktualnie zakochałam się w lalkach na szydełku i robię jedną Gabi :) Niestety wzoru nikt nie chce dać (bo wiadomo blogerki sprzedają lale) i dziergam bez wzoru -na oko. Już mi but za duży wyszedł, więc dorabiam drugi -bo pasują na dużą lalkę.

Lala to oderwanie, bo jak kupię ładny motek to sobie robię Poppy.

Wkręciłam się na całego w druty i szydełko -i nawet się zastanawiam czy bloga nie założyć :sorry2: ale na razie dłubię :tak:

Wrzucę fotki, a co... :tak:

Myślami jestem z wami i pamiętam :tak:

Zdrówka :-D:-D:-D

P.S. Foto hipcia następnym razem :)

Załączniki

• DSC08393.jpg
    DSC08393.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC08369.jpg
    DSC08369.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC08372.jpg
    DSC08372.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC08488.jpg
    DSC08488.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC08494.jpg
    DSC08494.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC08492.jpg
    DSC08492.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 40
superaśno:tak: będzie parka w domu :tak: córcie słodzinki są :sorry2: te kitki i warkoczyki :-D

U nas ok.
Zaparłam się i zrobiłam moją ukochaną czapkę Poppy na drutach -fakt dla Gabi, ale jest :tak: ale po kolei:
2. potem wziełam się za Poppy dla Gabi (bo w razie czego mniej oczek i szybciej się pruje)

Aktualnie zakochałam się w lalkach na szydełku i robię jedną Gabi :) Niestety wzoru nikt nie chce dać (bo wiadomo blogerki sprzedają lale) i dziergam bez wzoru -na oko. Już mi but za duży wyszedł, więc dorabiam drugi -bo pasują na dużą lalkę.

Wkręciłam się na całego w druty i szydełko -i nawet się zastanawiam czy bloga nie założyć :sorry2: ale na razie dłubię :tak:

Super foty

my wczoraj wrocilismy z egiptu po tygodniowym upale po34stopnie wrocilam do zimnej szwecji lekki snieg i zimno
ja chce znow na plaze ........

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
mała princessa rośnie
weszłam już w 3 trymestr, muli mnie zima, no właściwie to jako tako ciągle spać mi sie teraz chce gorzej niż na początku:-D
no bo teraz pracujesz(twoj organizm ) na pelnych obrtach panienka teraz najwiecej rosnie to i cie to meczy ;-)

U nas ok.

czekam na foty hipcia a czapa superowa strasznie mi sie podoba
Super foty

my wczoraj wrocilismy z egiptu po tygodniowym upale po34stopnie wrocilam do zimnej szwecji lekki snieg i zimno
ja chce znow na plaze ........
fotke wrzucilas do gory nogami :-D

Do góry