Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Loleczka, to teraz pijemy żeby ogrodzenie ustało?:-) Super że już jest. Ogrodzona działka , to zupełnie inny komfort...:-)
:-)tylko soczkiem!;-)Miłego ostatniego dnia pracy.. to co? Teraz już po macierzyńskim dopiero wracasz?;-)

dziwnie jakos
No właśnie troche sie boję, że się z synkiem bardziej zmęczę niz w pracyLoleczka gratuluję wolności od pracyBędzie fajnie zobaczysz
![]()
no i na pewno mniej czasu na neta bedzie;-) paradoksalnie...
Ja teraz jeżdżę sposobem podanym przez Tośkę..
Czyli pas zapięty, a ja przekładam tylko tą część przez klatkę piersiową i nie ugniatam bebzola...Polecam, świetny patent.Ja też bym zapinała na Twoim miejscu. Ja normalnie zapinam tylko dolny odcinek pod brzuchem mamWitam dziewczynki ;-)
wlasnie jestesmy w drodze do mojej mamy, ruch dosyc sporawy, pewnie na 22 godzinke zajedziemy, liczac z bieganiem na sikniecie sobie haha
dziewczyny jak to jest z Tymi pasami w samochodzie, musimy zapinac czy nie? Bo strasznie niewygodnie jest z zapietymi :-(
Agata e tam pierniczysz głupoty, że już cie nie lubi! Pewnie sie boi o dziecko albo dziwne to dla niego jest