reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózeczki i foteliki

Ja zakupiłam od kolezanki quinny buzz za symboliczne 100 euro+ plus łożeczko dostawne w gratisie:p
wybór od początku był skierowany na quinny bo to typowo miejski lekki wozeczek ktory "znam osobiscie" jest sprawdzony i spelniał moje oczekiwania- a jak sie trafia okazaja mieć prawie nówke nie smigana za 400zł no to:D jestem pierwsza do takich okazji:D

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1505&osCsid=0tvi19dfmg9sk9ri3pmnt87a71 ja mam fioletowy- jak bedzie chlopak..w sumie tez pasuje chyba co???

Bugaboo superaśny- cena "superaśna" - a firmowy zwyczaj genialny!!!!! powinni to wprowadzić wszędzie:)

ta Captivia tez fajan- tylko dla mnie już za masywna - w miescie podobny wozek ktry mialam wczesniej sie kompletnie nie sprawdzil :(

co do baby schower- fajna sprawa- ale jeszcze nie wiem czy cos takiego chce...u nas zazwyczaj odwiedziny odbywaja sie badz w szpitalu (co na dzien dzisiejszy jak dla mnie odpada- nie chce tabunow kolezanek dzien po porodzie) albo po paru tygodniach od narodzinek:) zobaczymy jak bedzie

Ostatnia edycja:
reklama
Die_perle, faktycznie super okazja, nie dziwię się, że już kupiłaś :-)

Martoocha, zazdroszczę podejścia w firmie, godne podziwu. Chociaż mi akurat Bugaboo kompletnie się nie podoba :no: Na zdjęciach jeszcze w sumie ok, ale na ulicy na żywo wydaje mi się strasznie niski i trochę pokraczny :zawstydzona/y:

Die_perle, faktycznie super okazja, nie dziwię się, że już kupiłaś :-)

Martoocha, zazdroszczę podejścia w firmie, godne podziwu. Chociaż mi akurat Bugaboo kompletnie się nie podoba :no: Na zdjęciach jeszcze w sumie ok, ale na ulicy na żywo wydaje mi się strasznie niski i trochę pokraczny :zawstydzona/y:

Pamiętaj że Bugaboo ma chyba z 4 różne kolekcje.. Dla mnie np. wersja Bee- to totalna pomyłka..
NA pewno jakoś tuż przez zakupem pójdziemy do sklepu i zobaczymy go 'na żywo'.

Faktycznie strasznie niski ten wózek. Nie podobają mi się takie, ale przede wszystkim byłyby dla mnie i dla D niepraktyczne, bo my oboje wysocy jesteśmy, ja mam 170 cm, a D 185cm. jak w sklepie niskie wózki widziałam, to musiałam nisko ręce trzymać, żeby sięgnąć rączki, D by miał pewnie jeszcze trudniej.

Szczerze mówiąc mi się ten wózek Bugaboo nie podoba ale każdy ma swój gust i ważne żeby rodzicom się podobał :-)

Ja od początku przy Maciusiu szukałam wózka wielofunkcyjnego z pompowanymi kołami i padł wybór na Skrzata w którym młody jeździł 10 mies :-) Teraz leży w schowku i czeka na Okruszka :-)

Die moja koleżanka która ma termin też na październik właśnie poszukuję tego modelu wózeczka no ale używane chodzą po 150-200 F i poluję na okazję. A Tobie się super trafiło :-)

die perle super okazja :)

Ja poszukuję wózka 3w1 i obowiązkowo z fotelikiem maxi cosi cabrio - niestety w moim aucie brakuje isofixu więc kupujemy fotelik bez. Wózek jak dla mnie musi mieć 4koła pompowane (chodniki i drogi oraz ich brak w mojej okolicy rozwalą każde plastikowe koła) rączka przekładana, duża gondola. Zastanawiałam się nad xlanderem,ale gdzieś w okolicach lipca/sierpnia wybiorę się do salonu i zobaczę na własne oczy,a zamówię przez neta :)

Ostatnia edycja:
Lussia, Maxi Cosi City nie jest za dobrym fotelikiem :no: On jest lubiany za sama nazwę Maxi Cosi, ale w rzeczywistości te naprawdę bezpieczne wg testów ADAC to tylko modele Cabrio i Pebble.

reklama
Lussia tez myślałam o x-landerze tylko o xq, miedzy sklepem takim jak smyk , badz świat dziecka a netem jest spora przebitka.

Do góry