reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
nie chodzi o to że moja ciąża jest już jakaś antyczna tylko chodzi o tą datę, strasznie chciałabym mieć mała na naszą 8 rocznice no... Od początku gadaliśmy z M że by było słodko i to najlepsza data na narodziny :) Ale fakt faktem to szanse na poród dziś są takie jak w każdy inny dzień do końca maja... :(

Aśka a Ty sobie też życzysz dziś poród? Jeśli tak to ja nie widzę przeciwwskazań!! 11/05 starczy dla wszystkich, możemy się nawet wszystkie rozpakować.
rysia Ty jedź na IP bo masz jeszcze największe szanse z nas wszystkich!

Oj Sembo Sembo jeszcze trochę nie rozpakowanych jest jak widać i wszystkie oczekujemy szybkiego finiszu ;) a dałaś mi czas do 18 to kurde szybki ten poród będę mieć juuuupi ; ))

moja mala przestawila sobie noc z dniem.I tak oto w dzien idealne dziecko tylko je i spi.W nocy natomiast zaczyna sie show pt:pobaw sie ze mna:-/ Chce zeby ja nosic machcac jej raczkami czy nozkami itd wtedy pelnia szczescia a wyatarczy do lozeczka odlozyc i juz pokrzykuje

zycie...slodkie zycie..

Noelle u nas podobnie tylko akcja się nad ranem zaczyna....ale córcia chociaż mamusi do 3 pozwala spać a potem dopiero koło 12-13 śpimy i już ładnie do wieczora....

ty a o mnie to zapomniałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha dobre:-D:-D:-D:-D
dziewczyny proponuję listę kolejkową założyć bo może się mały zator na porodówce zrobić!!!
Trzymam kciuki za chcące już urodzić.....za szybkie rozpakowanie:-D
Noirel rozwaliłaś mnie na łopatki:-D:-D:-D

ja w najlepszym przypadku na porodówce głową się zderzę z eklerką :p reszta jest bezpieczna, trzymamy dystans około 1500 km

Ja sobie tak wczoraj myślałam, że moja Paula jest z 11-08 noooo i fajnie by było żeby Gabryśka była 11-05 ;-);-);-);-) Więc ta data też mi pasuje :p

A mój drugi suwaczek oszukuje - PRZECIEŻ JA WCZORAJ NIE URODZIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej, ja dzisiaj po mega nie przespanej nocy :/ wstawałam do wc chyba z 10 razy :wściekła/y: i Mała też jakoś bardziej aktywna była, a oprócz tegocoś mnie bolało z boku po prawej strony, na szczęście przeszło po godzinie... ale noc i tak masakra...
Eklerka może faktycznie dziś urodzisz, najpóźniej jutro skoro wczoraj miałaś takie przygody:-) będę trzymać &&&

Sembo - byłam na IP. No wody se kapią, ale "zanim wiadro wykapie to prawie do terminu" - więc nie rodzę. Mogłam zostać ewentualnie na patologii, ale w dupie mam patrzenie jak co chwilę jakaś ciężarówka jedzie się rozpakowywać. Wolę w domu siedzieć. Do końca maja urodzę, przecież nie będę siedzieć 10 miesięcy w ciąży :dry:. Może młody chce tatusiowi zrobić prezent urodzinowy, bo akurat 15 maja mój mężowy 25 lat kończy :-D

Ja sobie tak wczoraj myślałam, że moja Paula jest z 11-08 noooo i fajnie by było żeby Gabryśka była 11-05 ;-);-);-);-) Więc ta data też mi pasuje :p

A mój drugi suwaczek oszukuje - PRZECIEŻ JA WCZORAJ NIE URODZIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
O tym samym wczoraj myślałam. Mila jest z 10.02 więc drugie mogłoby mieć 10.05. Ale NIEEEE :p
Sembo - plan masz doskonały ;-) życzę szczęścia w realizacji :-DOby się powiódł.

Melduję się w dwupaku... :p bez persperktyw na rozwiązanie...

reklama
Kolorowa - ale dzisiaj już mi nic nie jest.... ;/ ja nie wiem co się dzieje powinno już się coś rozkręcić a tu dziś jak wstalam nic nic i nic........ Też juz wczoraj myślałam ze początek mojego porodu START.

Do góry