Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bleeeeeeeeeee...wkleiłam wam przepis na 'pycha' placki owsiane! Jakie to paskudne!!!! Ma specyficzną konstrukcję i smak, może zwolennikom zdrowej kuchni podpadłyby do gustu, ja wszystko wywaliłam do kibla! Bosche a teraz siedzę i dosłownie rzygać mi się chce...NIE POLECAM![]()

witam
własnie może któraś z Was będzie się orinetować, co mam robić...
Sergiusz dostał pierwszą dawkę na Pneumo dokładnie 2 stycznia, miał 6 miesięcy, czyli szczepiony miał być w systemie 3 dawek zamiast 4...
druga dawkię miał wyznaczoną na 14 lutego, ale zaczął chorować, potem my i tak w kółko ktoś chory, a ja się boję szczepić jak nawet ktoś inny chory, bo zarazić takie osłabione dziecko łatwo, a biorąc pod uwagę to co się stało po szczepieniu mojemu siostrzeńcowi to nie chcę ryzykować...
ale do rzeczy, od 1 dawki minęło 4,5 miesiąca, teraz jest zdrowy, ale nie wiem czy jest w ogóle sens zszczepić tą szczepionka do końca?
jak myślicie?
mi pediatra mowila przy rotarixie ze wazne zeby nie za wczesnie, a za pozno moze byc. ale najlepiej jak zadzwonisz do przychodni i zapytasz bo pewnie przy kazdej szczepionce inaczej

z przychodni już dzwoniła mnie upomnieć, bo w karcie nie ma, że S choruje, bo po akcji z posiewami i niepotrzebnym antybiotykiem jeżdżę z nim prywatnie i szczerze to straciłam zaufanie do przychodni, a tym bardziej, że pani od szczepień na moje pyt czy to nie za długo odpowiedziała, że im później tym gorzej, bo ona nie wie czy szczepionka będzie skuteczna :/ nie wiem czy to miało mnie zachęcić?![]()

. Ale słyszałam, że to fajna miejscowość