reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam sie razem z niedzielną kawką....
jutro jestem świadkiem u chrześnicy na bierzmowaniu i wczoraj latałam po kościołach....bo rano spowiedź a wieczorem próba...masakra....
a dzisiaj idziemy na urodziny do siostrzeńca...ach niech ten maj się już skończy bo u nas w rodzinie wszystkie imprezy są majowe....czego moje konto nie wytrzymuje :no::no::no:

marzenka a co to za występ ma Mateuszek????

sienio super że masz tyle wolnego w tym tyg. udanego relaksu

madzienka jaki masz specyfik na komary że Wasz nie zjadły na działce???? a jak Lenka???? pewnie przespała cały dzień:-):-):-)

spokojnej i udanej niedzieli

reklama
Hejka :-):-)
My też mamy występ w UP tylko że o godz.16.30 :tak::tak:
Pospałam sobie dzisiaj do godz.8.30 i mogę powiedzieć że jestem mega wyspana :tak::tak: a jeszcze nie tak dawno temu bym zapewne narzekała że się nie wyspałam :-D:-D jak to punkt widzenia zmienia się w zależności od potrzeb :-D:-D:-D
Sienio już niedługo się dowiesz co ja tam planuję w przyszłości :-p:-p
Elza to oby maj szybko się skończył bo nam tu zbankrutujesz ;-);-):-D:-D
Marz i jak po występach, dużo ludzi było? :confused::confused:
Sunday trzymam kciuki żeby się wszystko wyjaśniło i żebyś została na kolejny rok w tej samej szkole :tak::tak:
Madzienka co do tego texil market to z braku pomysłu można tam zajrzeć ale szczerze mówiąc to spodziewałam się czegoś "lepszego"

Witam,
podczytuję Was i podczytuję a jak przychodzi do pisania to brak czasu lub sił:-(ale będziemy zmieniać komórki na takie z netem,to mam nadzieję się poprawić;-):tak:
od piątku Natalka ma katar,Staś dziś dołączył do niej,ale póki co nie ma nic więcej, więc się sami leczymy;-)mały śmiga jak mały motorowerek:-Dza dwie rączki spoko chodzi, za jedną też ładnie mu idzie...a czasem i sam bez pomocy zrobi po dwa kroczki:tak:a w ogóle to taki z niego elegant (to na dzisiejszych imieninach prababci:tak:) WP_20130519_002.jpg
poza tym jak możemy korzystamy z pogody i spacerów..a w sobotę z M otworzyliśmy sezon basenowy:-)N z racji kataru nie skorzystała:sorry2:

Załączniki

• WP_20130519_002.jpg
    WP_20130519_002.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 63
Witajcie. Ale mieliśmy piękny wekeend :-) My sobotę spędziliśmy u rodziców, nie ma to jak świeże powietrze, a wczoraj byliśmy w Kazimierzu, ja w pracy a chłopaki na spacerze. Do domu wróciliśmy dopiero po 20.
Dzisiaj ciężko się wstawało, już czuje wakacje, tzn. raczej potrzebuje wakacji bo coraz ciężej mi się wstaje do pracy... Maks w przedszkolu, W w pracy a ja jak to w poniedziałek mam na później więc mogę poklikać... :tak:

misia gratulacje za samodzielne kroczki :-)

anaconda już organizm przyzwyczaił się do innego trybu :tak:
ja to szczerze mówiąc to mam nadzieje na pozostanie juz w tej szkole....:eek:

elza jak imprezy wekendowe?

sienio super ze bedziesz miała krótszy tydzień w pracy:tak:

marz a co to był za występ?I jak poszło?

Witam się i ja poweekendowo:-)
sienio super że będziesz miała krótszy tydzień, szkoda że mi się siedzenie w domu szykuje:crazy:
misia gratulacje za kroczki, super elegancik z niego:tak:
sunday trzymam kciuki żebyś nie musiała zmieniać miejsca pracy...
marz a co to za występ miał M?
anaconda super że tak szybko się wdrożyłaś w pracy...
Cieszę się że aktywnie spędzałyście weekendzik, u nas też wesoło było. W sobotę cały dzień na działce a wczoraj na urodzinach w MagicPark-u byliśmy.Dzisiaj jestem już w domu bo Kuba od wczoraj gorączkuje:crazy: coś mam przeczucie że w tej sali zabaw go przewiało, bo zgrzany był a te dmuchawy dmuchały. Po 14 jadę do Pulmonolog-zobaczymy co powie, jak oskrzela to z czarodziejką muszę odnowić kontakty, hmm już ze 3 m-ce u niej nie byłam.:sorry:

Witam,
Dzisiaj zaliczyliśmy z M spacerek i lody na starówce:-)Teraz moje małe śpi a ja nabieram siły przed kolejnym wyjściem na spacer.
U nas weekend również udany i spędzony na świeżym powietrzu. A dzisiaj znowu leczymy się bo wczoraj w kościele M coś pogryzło i ma spuchniętą kostkę, sandałka ledwo zapięłam:no:

Sunday również zaciskam kciuki z pracę:-)Super że Maksio zdrowy:-)

Antuanet, Misia zdrówka dla maluszków:tak:

Marz i jak występ M?

Eliza już prawie końcówka maja to odpoczniesz finansowo:tak:

Anaconda super że wyspałaś się wczoraj:-)

Madzienka jak tam weekend na działeczce?

Iwonka a co u Ciebie?

Witam się i ja po weekendzie:tak: u nas bardzo aktywny. Wyjazdowo, zakupowo, odpoczywający:-p W sobotę M pojechał na chwilkę na jakieś targi, to podrzucił nas do plazy, byłam z koleżanką i jej synkiem i gdyby nie dzieci to wydałybyśmy tam wszystkie pieniądze:-) dobrze, że M po nas szybko przyjechał:-D A wczoraj mieliśmy zaplanowany jakiś tam piknik nad zalewem, pobylismy troszkę, ale że było bez szału to pojechaliśmy na lody pod zamkiem i spacerek koło domku:tak: Dzisiaj za nami już poranny, długi spacerek, a teraz do 20 jestem w pracy:sorry:

Justynka dziękuję, u mnie wszystko dobrze;-) co do dentysty, to właśnie wczoraj spojrzałam na karteczkę, że na środę z Cypkiem na 17.30 mamy, a ja akurat w pracy do 20...no i M sam będzie musiał pójść. A Wy chodzicie tak kontrolnie?

Madzienka widzę, że działeczkę masz niedaleko naszej działeczki;-) śliczne zdjęcia Lenki i Julci:tak:

Sunday trzymam mocno, mocno kciuki !! wszystko będzie dobrze, taka świetna kobietka jak Ty musi mieć pracę;-)

Marz a co to za występ był??

Shira witaj! jak imprezka, udana?

Sienio ale Ci fajnie, że tylko 3dni pracujesz...i tak powinien wyglądać tydzień pracy:-p

No nic, biorę się za pracę:sorry: buty kupiłam po drodze, muszę je teraz rozchodzić, pod biurkiem:sorry::-)

Witam poniedziałkowo :-):-)
Jakoś mi dzisiaj szybko w pracy zleciało i już się na tyle we wszystkim rozeznałam że starcza mi czasu nawet na pogaduszki z dziewczynami :-p:-p
Sunday to z całego serca życzę Ci żebyś została w tej szkole, mi zawsze mama powtarzała żebym się uczyła na nauczycielkę bo są wakacje ferie i ogólnie dużo wolnego :tak::tak:
Justyna kurcze to niewesoło z tym uczuleniem Michałka :-:)-( a byłaś z tym u lekarza, co on na to? :confused::confused:
Iwonka to dobrze że miałyście dzieci to chociaż trochę w portfelu zostało :-D:-D:-D;-);-):-p:-p
Misia oj Wy to się macie z tymi chorobami, dużo dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Antuanet dla Was też zdróweczka, oby pulmonolog niczego złego nie powiedziała :tak::tak:
Wczorajsze występy bardzo fajne, Maja miała mega przeżycie i mega tremę :tak::tak: a le późniejsza nagroda wynagrodziła cały ten stres :tak::tak:
Obiad zjedzony to zmykamy na dworek bo podobno pogoda ma nam się coś popsuć :tak::tak:

Witam się poniedziałmowo....ale jestem padnieta....P pojechal po dzieci a ja korzystam z chwilki i się wyleguje na kanapie:-p

Już pisze co do M..to by Festiwal Piosenki Dzieciecej i Tanca.....wystep bardzo udany i smieszny wysteowalo ich 5 M z koleżanko spiewali majac swoje mikrofony i jak się usłyszeli zaczeli się smiac:-D:-Dtakze fajny wystep...dobrze ze zostało to podzielone na grupy po godzinie bo B już mi na scene się pchal ze trudno mi było go ogarnąć:sorry::sorry:

A jutro na 10 wytep w przedszkolu dla Rodziców:-)

Iwonka poszalalas na zakupach super tylko pozazdroscic:-)
Madzienka dzięki za wczorajsze popołudnie nad Zalewem;-)
Sienio idealny tydzień przed Toba:-p
Antuanet zdrowa dla K..
Anaconda jaki Ty ranny ptaszek się zrobilas:-D
Justyna fajny spacerek sobie dzisiaj zorganizowaliście...wspolczuje pogryzien:sorry:

reklama
Witajcie...ale pusto było w weekend, ja podczytywałam Was oczywiście w telefonie;-)
my w sobotę pojechaliśmy na działeczkę..pierwsza taaaaka długa wycieczka Lenki, zniosła ją śpiąc...na miejscu na szczęście okazało się że komary aż tak nie dokuczają...Niedziela upłynęła w miłym towarzystwie na pikniku rowerowym - dzięki Marzenka
;-)

Marzenka czekamy na relację z występu dla rodziców...rośnie Ci mały gwiazdor...
rower kupiony:tak:...fioletowy...

Anakonda brawo dla Majeczki...chciałam dzisiaj do Was dołączyć ale Lenka coś mi się buntuje na gondolę i nie chce w niej leżeć więc wróciłyśmy już do domu...i teraz śpi na kanapie...
byłam w tym textil market i szczerze to dla maluchów podpasował mi sklep kupiłam Lence spodenek, opasko-chusteczek...ale dla nas albo dla julki nic ciekawego nie widziałam...czekam na kolejną dostawę...:tak:

Iwonka a Wy gdzie działkujecie????udanego dnia w pracy...jeszcze parę godzin

Justyna dziękuję ale my tylko na jeden dzień pojechaliśmy....dobrze że i Was udany...
zrób Michałkowi zimne okłady opuchlizna powinna zejść, możesz też smarować zimnym z lodówki altacetem....

Antuanet zdróweczka dla Kubusia, jak wizyta??

Sunday super że weekend udany...trzymamy kciuki żeby w pracy nie było żadnych zmian dla Ciebie:tak:

Sienio ale masz fajny krótki tydzień...następ[ny też skrócony....

Elizka nie wiem jak to się nazywa ale moi teściowie co wieczór i rana spryskują cała działke jakimś preparatem i naprawdę komarów nie było+autan tropical(jedyny skuteczny) i dało się siedzieć na leżaczku i tarasie...
Lenka pospała pięknie ale tez nam potowarzyszyła....

ufff ciut nadrobione...miłego popołudnia!!!

Do góry