reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2012

Jeżeli chodzi o drzemki i nocne spanie, to u nas ustalił się nowy rytm. Teraz są dwie godzinne drzemki, koło 9-10 i następna ok. 14-15. Wieczorem zasypia koło 19 15 - 30 i śpi do 5-6. Jest ok i mam nadzieję, że tak już zostanie:tak: Cieszę się, że budzi się tak wcześnie, bo dzięki temu zyskujemy jeszcze troszkę czasu dla siebie z rana:-)

u nas niemal identycznie, tylko za dnia ta pierwsza drzemka potrafi byc dluzsza, a druga krotsza za to. ale noc tak samo, chociaz z jedna pobudka na butle przez sen ;)

kakakarolina, uff, dobrze ze juz po wszystkim!

reklama
Karolina, nie zazdroszczę nocy, buziak dla Olki :)
dzag, bo ja zawsze piszę młody albo jakoś tak, a na imię ma Miłosz :-) dzięki za życzenia
gosha, mój jak miał 3 m-ce to spał całe noce po 12 godzin, potem mu się pomieszało na pół roku, ale teraz ok, czasem w nocy karmię, czasem nie ;) a Tymuś widocznie potrzebuje Mamy i już :)

jakaś masakra z tą pogodą :baffled:

Tymek nigdy nie przespał jescze nocy więc na zęby nie zwalę :p kurde ma ktoś taką sytuację jak ja?? Majka po prostu wzięła i spała, no nie wiem co z takim gagatkiem zrobić :/

Może nie udzielam się często, a raczej bardzo rzadko, ale gosha na pocieszenie Ci powiem, ze mój to jeszcze większy cycek, budzi się jeszcze więcej razy i ja naiwnie wierze, ze chociaż po części to żeby i ze jak już mu urosną (idą mu cztery górne na raz) to zacznie spać lepiej:angry: Moim marzeniem jest aby Antoś budził się tak ze dwa razy, bo o nocach całkiem przespanych nie śmiem nawet myśleć. Zazdroszczę Wam dziewczyny tych pięknych nocek, oj zazdroszczę

gosha Olka też jeszcze nie przespała żadnej nocy. Budzi się co dwie godziny i nie zakładam, że to się szybko zmieni, Raczej jestem przygotowana na jeszcze dwa lata takie :tak:
Tylko ja się tak wysypiam ;-)

Cześć kochane :),

kakakarolina współczuję jazd:no: Dobrze, że wszystko się strachem obeszło i Olka wróciła do formy. Mam nadzieję, że paskudztwo pójdzie precz.

Matma dzięki kochana za pamięć. Na badania, znaczy amnio, dalej czekam niestety. Mieli pobrać próbkę w zeszłym tygodniu, ale lekarz stwierdził, że bardzo wcześnie i lepiej poczekać, bo ostatecznie może być przecież wszystko dobrze. Teraz czekam na przyszły tydzień jak na szpilach.
O! Jakżebym chciała szczęśliwego finału!!!

milionka u nas też pobudki smoczkowe są. Coraz rzadsze, ale jednak się zdarzają. W szczytowej fazie ząbkowania było ich po kilkadziesiąt w ciągu nocy:szok: Jej, jak ja to wyżywałam. Niesamowite mamy możliwości przystosowawcze:-D

Niech już będzie ciepło...:wściekła/y:

Dobrej nocki :*

jejku moje dziecie padło o 22:30 masakra

600484_375174655924652_674322991_n.jpgmoje dzieło :)

Załączniki

• 600484_375174655924652_674322991_n.jpg
    600484_375174655924652_674322991_n.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Milionka, to jest tort zrobiony przez Ciebie? Szacun kobieto!! :) Cudo. Szybko pisz, jak tą masę cukrową robiłaś, bo właśnie się przymierzam do treningu tortowego. Za miesiąc Tymek będzie miał pierwsze urodziny i chcę mu zrobić cudny tort :).

reklama
dzag jeżeli mogę się wtrącić to próbowałam już 3 różne masy i ta najlepsza Masa cukrowa - przepis i moje obserwacje - Niejedno. Mamy Bliźniaki! - mama, dziecko, family & lifestyle jest fajna, elastyczna, nie wysycha tak szybko, ładnie się układa. Ja barwniki kupiłam na alle cały zestaw za coś 12zł, a starczy ich chyba do końca życia bo daje się dosłownie na koniec łyżki a ich jest taki mały woreczek :) i lepiej najpierw rozrobić w odrobinie wody, a nie dodawać bezpośrednio sypkiego do masy, ładniejszy kolor wychodzi. Tylko wtedy trzeba póxniej cukrem pudrem dodatkowo podsypać. Normalnie ekspert się ze mnie zrobił :p aaaaa a forum znów mi nie działa :/ a z innych wieści to dzwonili ze żłobka, w przyszłym tyg jadę podpisać umowę... REty rety, już mi żal tego orzeszka mojego że go obcym babom oddam :/

Do góry