reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Anija na pewno jak będziesz odpoczywać to będzie dobrze i chyba już nie ma sensu wracać do pracy... W końcu dziecko najważniejsze!!

A jeśli o laktator chodzi to już sama nie wiem czy kupic czy nie bo jak widać jednym Mamom jest potrzebny innym nie i nie wiem do których ja będę należała. Póki co nie kupuję, w końcu jeszcze 3 miesiące.

debiutantko, kupisz jak bedziesz go potrzebowac ;-)
nie ma sensu kupowac wszystko na zapas, bo moze cos sie zdarzyc...wiadomo wszystko sie moze zdarzyc, ale czy warto tak sobie tym zaprzatac glowe i czesto niepotrzebnie tylko tracic kase?
laktatorow ci u nas dostatek - bedzie potrzebny to sobie kupisz, nie bedzie - to masz stowke w kieszeni :cool2:

Mój synuś po okresie odpoczynku wrócił do dawnej aktywnosci :tak: Najbardziej się wierci, kiedy jestem w większym towarzystwie :-D Będzie z niego towarzyski chłopak :-D Poza tym późnym wieczorem jak się położę spać i rano jak wstaję mój maluszek zaczyna buszować :tak: Czyli po staremu :-D

dziewczyny od kilku nocy przed zasnieciem i za kazdym razem jak sie przebudze odczuwam uporczywy bol kosci ogonowej. nie wiece odczego to moze byc?
tez takkie bole macie?
slyszalam ze w ciazy robia sie hemoroidy ale nie wiem jak to sie objawia, wiec moze to poczatki ?

mnie boli kosc łonowa ale na wzgórku :eek:
bolała w 1 ciazy i teraz tez
ale jak!! :eek:
czasem jak stane na 1 nodze to czuje jakby mi pękła :eek::szok::-D

a hemoroidy :baffled:
tez sie z nimi zapoznałam :wściekła/y:

Melanie czyli co myslisz ze to te hemoroidy juz ise zaczynaja i to wlasnie kosc ogonowa boli.:-( :cool2:

A wzgorek jeszcze mnie nie boli ,ale ty mala i drobna jestes to pewnie sie rozszerza wszystko:nerd: :baffled:

miloku, mnie kosc ogonowa boli gdzies juz od 12 tygodnia ciazy ....
i nic nie pomaga mi na to :baffled:

sa etapy zwiekszonego bolu i momenty gdy prawie w ogole jej nie odczuwam przez kilka dni, ale niestety ciagle wraca

dzieje sie tak poniewaz wszystko tam sie zwieksza i uciska na kosc i jest to ponoc calkiem normalny ciazowy bol :sick:

reklama
Nic o tym wczesniej nie slyszalam. juz myslalam ze jakos zle sie trzymam, grbie si ejakos i to od tego.

Rozmailam wlasnie z mama i powiedzial mi zeby sie nie rozczulac bo to z dnia na dzien nowe dolegliwosci beda sie pojawialy:szok: :szok:

Do góry