reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Aaaaaaaaa no i ogląda się za meskimi zabawkami typu kopara, ciężarówa itp ;).

moj maz tez sie oglada mimo, ze bedzie cora
powiedzial, ze nawet jak sie dziewczynka urodzi on i tak kupi samochod zdalnie sterowany albo kolejke elektryczna - a potem dodal: "chyba nie sadzisz, ze nawet jak by byl syn to dalbym mu sie tym pobawic? ":laugh2:

dla niego plec nie odgrywa zadnej roli..stwierdzil, ze zabawke i tak kupi :laugh2:

reklama
hahahah chyba jednak tak bedzie, bo moj tez w supermarketach tylko na dziciecym dziale by siedzial.Ostatnio bawil sie mieczem jakims , obok przechodzila jakas mloda polska para i rzucili okiem na mojego lukasza.Dziewczyna poszlka dalej a chlopak skrecin na ten sam dzial,ona zlapala go za reke i powiedzial"to chyba nie dzial dla Ciebie, A on spojrzala na mojego lukasza i mowi "wrecz przeciwnie kochanie"i poszedl na samochody.Lukasz sie smial ze chyba zarazil chlopaka:-D :-D :-D :-D

tacy juz sa faceci ;-)
ja smialam sie do meza, ze po co te wszystkie ukrywane preteksty...moze po prostu jemu kupie na gwiazdke taka kolejke albo auto i bedzie po sprawie :laugh2:

A ja mam pytanie do Melanie i Anija (bo to już doświadczone Mamusie). Dziś czekając na szkołę rodzenia jedna z dziewczyn spytała czy potrzebny jest laktator bo to wcale nie taki mały wydatek a niewiadomo czy się przydaje czy nie.... Powiedzialam jej, że chyba najlepiej poczekać z jego zakupem do urodzenia dziecka i wtedy się okaże czy będzie potrzebny czy nie ale sama nie wiem jak to z tym laktatorem.... Może poradzicie???

mi laktator przydal sie juz w szpitalu, na pobudzenie produkcji a potem odciaganie nadmiaru mleczka

po wyjsciu juz regularnie uzywalam

jestem na przymusowym l4
w poniedzialek z pracy zawiezli mnie prosto na izbe przyjec
jakies dziwne skurcze i klucia
wyszlam na wlasne zadanie i odtad leze plackiem
sie narobilo

Anija na pewno jak będziesz odpoczywać to będzie dobrze i chyba już nie ma sensu wracać do pracy... W końcu dziecko najważniejsze!!

A jeśli o laktator chodzi to już sama nie wiem czy kupic czy nie bo jak widać jednym Mamom jest potrzebny innym nie i nie wiem do których ja będę należała. Póki co nie kupuję, w końcu jeszcze 3 miesiące.

jak bedziesz kupowac to Avent Isis reczny
jesli pozwola fundusze to elektryczny Medela

te dwa sa wiodace na rynku jesli chodzi o przelozenie na efekty

Anija myślałam wlaśnie o tym Avent bo słyszałam, ze to porządna firma. Butelki dla dzieci tez mają i smoczki a że się niebardzo znam to może też takie kupie jak się okażą potrzebne.

reklama
Anija ty kochana odpoczywaj i nie forsuj sie za baerdzo.

A jesli chodzi o avent to wzbudza we mnie zaufanie i wszystko kupuje aventa.Laktator zostawiam na puzniej , ale zastanawiam sie nad tym , no jak to sie nazywalo,no sterylizatorem. czy go wogule kupowac. czy to kolejny zbieracz kurzu bedzie.:-) ale ide na wyprawke:tak:

Do góry