reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam. Wczoraj bylismy we 4 na koncercie Kultu oraz ze znajomymi ktorzy tez byli ze swoja 2 :tak:. Po zakonczeniu piosenki Radek bil brawo:-D i troche sobie potanczyl przy muzyce:-D. A przed poludniem bylismy u tesciow i zaliczylismy wesole miasteczko z Krystkiem, Radek zostal z dziadkami.
witam:tak:
ostatnio brak mi czasu:-(w pracy mam delegację na 1/2 etatu do innego wydziału a więc przez ten miesiąc robię na 2 etaty:no:
piękna dziś pogoda a my w domu się kisimy:angry:ja mam gorączkę-chyba od piersi,bo boli:baffled:Staś jeszcze kończy antybiotyk, a Natalka ma trochę kataru i niestety oczy czerwone jak królik :angry:uczulenie czy coś innego?:confused2:
aaa....pochwalę się ....jedziemy w sierpniu nad morze:-):-):-):-):-):-)
Zdrowka podsylam:tak:

Witajcie, za nami dzisiaj super dzionek....rano pojechaliśmy na maraton lubelski a że poradnia która współpracuje z naszym przedszkolem organizowała tam małą imprezkę dla przedszkolaków to skorzystaliśmy...wyciągając również Marzenkę z rodzinką...

Julka z Mateuszkiem i koleżankami z przedszkola startowali w biegu na 42(k)m....
więc dzień mega udany i ta pogoda...rewelacja!!!
Super, ze dzionek byl udany:tak:

hej dziewczyny!!!!!
Ale wczoraj mieliśmy fajny dzień pełen atrakcji.. Byliśmy na pikniku rodzinnym w Kawęczynie pod Warszawą....Byłam w ciężki szoku jak to fajnie zostało zorganizowane, wszystko dopięte na ostatni guzik.... Cały piknik był pod hasłem Uniwersytet Zabawy.... na początku trzeba było się zarejestrować w Dziekanacie i tam dzieciaki dostali indeksy gdzie musieli zbierać zaliczenia na różnych wydziałach.... Był Wydział Naukowców gdzie malowało się jakąś substancją a potem smarowało jakimś odczynnikiem i powstawał obrazek.... Na Wydziale Projektantów Mody dzieciaki dostawali białe koszulki i musieli je ozdobić... Na wydziale fotograficznym robili zdjęcie.....Na Wydziale Gwiazd Czarek grał na bębnach i śpiewał razem z kolegą "Ona tu jest...." wersja karaoke, Na Wydziale Artystycznym malowało się farbami lub lepiło z gliny.... Za zaliczenie dzieciaki dostawały prezenty....masę różnych drobiazgów...ale jaka radość... Była Wilka loteria do wygrania były tablety, i różne wycieczki....Oprócz tego było wiele innych atrakcji dla dzieci....masa zamków dmuchanych, samochodziki elektryczne, karuzela, trampolina, basen z piłeczkami, przejażdżki bryczką kucykami....placyki zabaw.... dyskoteka dla dzieci, a do tego tyle jedzenia i picia.....wszystkie stoły były zadaszone....jedzenie do wyboru do koloru....były grillowane mięska, ryby, pierogi, dla dzieci naleśniki, hot dogi, hamburgery, frytki.....i wszystko czego dusza zapragnie....specjalne miejsca dla malutkich dzieci gdzie były przewijaki i asortymenty do pielęgnacji dzieci....bardzo mi się podobało...ja bynajmniej do tej pory nie byłam na tak fajnej imprezie dla dzieci...

ale się rozpisałam....
Ale ekstra piknik:tak:

Weekend cudo cudo cudo.....piekna pogoda i od razu chce się cos robc....My również zaliczyliśmy wczoraj impreze z Madzienka która uważam za bardzo udana....dzisiaj już spokojniej taki niedzielny standardzik plus przejazdzka nad prawie zalew aby M podszlifował jazde...M koło niego biegl...na ko niec M zaliczyl wywrotke w kszaki:baffled::baffled:i kolano zdarte polozyl się odpocząć przed wyjściem na dwor i zasnal spi już 1,5h wiec już chyba nie wstanie...
Buziaczek przesylam na zdarte kolano, niech sie szybko goi:tak:

reklama
elza, świetny piknik, dzieci pewnie czuły się takie dorosłe :)
anaconda, sunday, marz, Motylla, super że weekendy udane
Motylla, gdzie teraz mieszkacie ? kurcze wcześniej się widziałyśmy na spacerkach :) teraz i ja i ty się porozjeżdżałyśmy :)
czasami jesteśmy na felinie, ale najczęściej u teściów jesteśmy :)

jakoś mało mnie na tym wątku :/
odkąd się ciepło zrobiło to ciągle na dworze jesteśmy, albo u nas na podwórku, albo na placach zabaw...
w domu tylko Oliwier śpi i je :))

gdzie najczęściej spotykacie się na spacerkach ?? może w lipcu bym jakoś podjechała z małym w wasze okolice :)
teraz nie mam jak bo ciągle w notatkach siedzę, albo w książkach...

Motylla super koncert :-)

Tak jak mi się zdawało ta dr na Spokojnej przyjmuje tylko prywatnie :-( a tam wizyta kosztuje 100zl a w Luxmedzie 85zl....

A czy ktoś może byc na ul.Junoszy u okulisty???

sunday, za bardzo też nie pomogę, ale chętnie dołączę się do pytania.
Oliwier ma jedną powieczkę opadnięta i też wybieramy się do okulisty.
wiem tylko że na hipotecznej jest duża kolejka bo tam próbowałam :/

Mariolciaa dzownilam na Odlewnicza, tam zapisy telefoniczne na październik!!! Ale mozna pojsc tam codziennie o 7 i stac w kolejce i jest zostawionych 5 numerkow,tylko trzeba miec czas na to aby tam pojechac...:-(

Jeszcze poczekam na info od Marzenki i sie zdecyduje, ale chyba jednak prywatnie w Luxmedzie...

ja chyba też Luxmed wybiorę, 85 zł to nie jest majątek a prawdopodobnie będziemy musieli odwiedzić też neurologa więc najlepiej jakby wszystkie wizyty sprawnie się odbyły bez czekania.

Witajcie:) ja jak zwykle w ostatnim czasie tylko przelotem;-) dzisiaj do wieczora mam wolne( o ile można nazwac to wolnym) bo truskawki oberwałam wczoraj;-). Egzaminy do przodu ale po tym weekendzie czuję się jakbym co najmniej maraton lubelski przebiegła:-D
sunday ja mam bardzo dobrą okulistę ale niestety prywatnie i w dodatku w Krasnymstawie:-( a jak go oczka pieką to może zapalenie spojówek albo jakaś alergia....
elza wow bardzo fajna impreza:tak:
mandziula to już teraz z górki, ja chrzciłam Kubę 11 maja ale to tak po cichu bo byliśmy tylko my i chrzestni...
justyna tak robię dżemy i mroże truskawki, soki zrobię z malin:tak: jak tam weekend?

Witam,
pisałam rano z telefonu,ale z całego posta zostało tylko witam:angry:
rano odwiedziliśmy przychodnie - Staś zdrowy:-)Natalka ma wirusa:no::angry:i przepisali jej Bactrim, ale nie dam jej przecież antybiotyku na wirusa:no:
na wczasy jedziemy do Kołobrzegu z groupona;-)
sunday dzwoń do Intermedu ale nie na Junoszy a na Głowackiego:tak:tam są okuliści na NFZ i zazwyczaj nie ma kolejek:tak:

Witajcie:-)

My też już po weekendowaniu...jak zwykle udanym:tak:Tylko M zawiedziony że nie spotkał się z braciszkiem ale wolałam nie ryzykować bo tam na wsi u siostry jakaś jelitówka grasuje:no:. Ale za to z dziadziusiem szalał na spacerkach:-D.

Normatywna dziękuję za dzisiejszy spacerek:-)Jak tam Natalia zasnęła? M nie:no:

Sunday ja tylko znam okulistę ze Spokojnej właśnie...Jak tam Maksio zadowolony że z mamą poszedł do pracy?:happy2:

Patlysia gratuluję zdanych egzaminów:-), dzięki, weekend fajnie upłynął:-)

Eliza super że wróciłaś zadowolona z pikniku:-)u nas w przedszkolu spotkanie jest za tydzień. Mam już coraz większego stresa o M, jak mu tam będzie:-(oby mi tylko nie płakał bo ja razem z nim tam łzy wyleję...

Iwonka a jak u was, zaliczyłaś już wszystkie egzaminy?

Madzienka, Marz super że i wasz piknik udany:-)

Madzienka no na pewno dużo miejsca w łóżeczku i lepiej się spało malutkiej:tak:

Misia zdrówka dla was!!! A co to za lekarz że dał antybiotyk na wirusa?:szok:

Anaconda fajnie że wróciłaś zadowolona z weekendu u teściowej:tak:

Motylla widzę że i wasz weekend udany:tak:

Mariolcia trzymam kciuki za szybkie znalezienie lekarzy:tak:

Madzienka, Anaconda powodzenia na wizycie u dentystki:tak:

reklama
Patlysia, super że masz egzaminy częściowo z głowy ja dopiero zacznę :/ :-)
Misia, zdrówka dla Natalki :)

mu już po szczepieniu, dziecko padło mi od razu spać...
dopiero co się z leukocytami uporaliśmy, to teraz pediatra jakieś szmery słyszy w serduszku...
kardiolog się kłania...

Do góry