reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Anaconda tak chodzimy jeszcze 3 tygodnie mamy pojawiać sie co poniedziałek....
udanego pobytu u teściówki...
wolna masz chatę...robimy imprezkę??:-p

Justynka Wy też wyjeżdżacie...udanego weekendu...

Elizka jak przedstawienie, rodzice pewnie zachwyceni z laurek...
a rodzice H zadowoleni z córci???

Aneta super że jesteś zadowolona i dziewczynki z tatusiem dają radę...

hej dziewczynki ale jestem padnięta dobrze że to już weekend....przedstawienie poszło tak sobie...ale rodzicom się podobało...H niestety nie pokazała na co ją stać....a szkoda...było trochę śmiechu jak to z dziećmi...jednemu nagle zachciało się siku...o czym poinformował wszystkich w trakcie wierszyka....drugi za chwilę podnosi koszule i mówi że ma spodnie rozpięte a spodnie już prawie mu spadły z tyłka...no ale było minęło na szczęście....
kurcze pogoda do bani a my jutro jedziemy do Wawy na piknik rodzinny...

talia mi pasuje termin i chętnie się gdzieś wybiorę...

anetka dobrze że w pracy Ci się podoba...i że Karolinka bez płaczu zostaje z tatusiem

madzienka a jak tam Twoje gardełko...pomogło płukanie
nas właśnie teraz deszcz przegonił do domu ledwo wyszłam z Cz na hulajnogę a tu jak nie zacznie padać....
tak rodzicom podobały się laurki....

justynka ja też dawałam Cz bioaron i apetyt miał po nim lepszy...na pewno spacerki i syropek sprawiają że Michaś ładnie zaczął jeść...
macie jakieś zajęcia adaptacyjne w przedszkolu????

anaconda jedziesz do teściowej co stęskniłaś się teraz nie masz czasu jej odwiedzać jak Ty biedna to zniesiesz:-D:-D:-D

jeszcze dzisiaj czeka mnie wizyta z Cz u fryzjera...

Witajcie. Jak dobrze ze już wekend, ale czeka mnie ciężki koniec roku, a to dlatego, że mam chyba ze 4 rady w pracy...koszmar- szczególnie,że ja już kończe karierę z tą placówką, chyba będę się musiała zamieniać z koleżanką,żeby ona tam chodziła...:eek:
My wczoraj miałyśmy w pracy Dzień Rodziny, przedstawienie super, dzieci sie spieły i pięknie wyszło :tak: A dzisiaj była u Maksia w przedszkolu na lekcji angielskiego, super wyszło, hehe... takie słodkie maluszki:-)

elza super że przedstawienie się udało, super lauki robiłaś, u nas w tym roku też były lauki, a oprócz tego jeszcze zakładki do książek, garnuszek samodzielnie wykokany przez dzieci z gliny, i kwiatek w doniczce z założonego ogródka na zajęciach.
Oby pogoda Wam dopisała jutro na pikniku :-)

anaconda oo prosze to masz wolną chate :-D
Ale masz już duże dziecko w domu, kurcze już do szkoły idzie :tak::-)

Madzienka chodzicie na lapis?

Justyna może Michaś juz dojrzewa i konczy ze spaniem w dzień:tak:
I jak J po wyrywaniu?

aneta super, ze wdrozyłaś sie już w pracy :tak:

talia u mnie to kiepsko z tym dniem,bo nie mam co zrobic z Maksiem :-(

Madzienka dobrze ze u Was wszystko w porządku.

marz i jak malowanie? My w tym roku koniecznie Maksia pokój musimy pomalować, ale najpierw czeka nas tarcie "kubusia" ze ściany...

Dziewczyny czy nie wiecie może o jakiś warsztatach z chustą? Moja koleżanka ciężarowka chciałaby się wybrać.

Madzienka to może się spotkamy bo my też w poniedziałki chodzimy :tak::tak:
Justyna ee to u Was jeszcze trochę to basenowanie potrwa :tak::tak: jak Michaś pójdzie do przedszkola to znowu zacznie sypiać w dzień bo będzie zmęczony nowymi wrażeniami - Maja tak miała :tak::tak:
Elza super że przedstawienie udane :tak::tak: może jutro nie będzie padało, albo w najgorszym wypadku zacznie dopiero wieczorem :tak::tak: Eliza życie mnie zmusza żebym do teściowej jeździła chyba że któraś z Was chętna co drugą sobotę pilnować mi dziecko od godz.7.30 :-D:-D
Sunday masz rację że chcesz się zamieniać, ja też na Twoim miejscu bym nie chodziła na te rady :tak::tak:
Cóż z tego że mam wolną chatę jak ja już po godz.22 odpływam :-D:-D

Eliza dziękuję gardło lepiej, nadal płucze!!!
udanego pikniku i wypadu do stolicy....
super że przedstawienie udane....

Sunday chyba tak:tak:

Anaconda ale to Paweł z nią chodzi...na która wy chodzicie bo my mamy przychodzić między 16 a 18:tak:

Witam
ja dzisiaj w nocy byłam na "wygnaniu"- Maks spał z tatą w sypialni, a ja u niego w pokoju i tak dobrze mi się spało aż chomik mnie nie obudził waląc poidełkiem. Wstać musialam nasypałam mu świeżego jedzenia i już nie mogłam zasnąć. Tym sposobem jestem juz od 6.10 na nogach. Kawkę kończę pić i chyba pójdę ogarniać troszkę M pokój skoro on w sypialni śpi. :tak:
W w pracy niestety, a wieczorem tez sama siedze, bo on wybywa na męską imprezę...:eek:

Wczoraj przyszedł Maksiowi fotelik samochodowy, i już "nie jestem małym dzieckiem, bo mam dorosły pas" :-D

anaconda spokojnego dnia w pracy:-) i udanego wyjazdu do teściowej!

Hej dziewczyny :-):-)
Ja już po pracy i zaraz zbieram się do teściowej :tak::tak:
Mam nadzieję że słoneczko się utrzyma bo mamy zamiar zrobić grilla :tak::tak:
Madzienka my mamy przyjść do godz.19, napisz mi w poniedziałek sms-ka o której P jedzie z Julką to i ja tak pojadę z Maja to będzie im raźniej razem :tak::tak:
Sunday ja też się dzisiaj wyspałam bo miałam łóżko tylko dla siebie :tak::tak: nie wiedziałam że macie chomika :szok::szok:
Miłego weekendu życzę :-):-)

witam:tak:
ostatnio brak mi czasu:-(w pracy mam delegację na 1/2 etatu do innego wydziału a więc przez ten miesiąc robię na 2 etaty:no:
piękna dziś pogoda a my w domu się kisimy:angry:ja mam gorączkę-chyba od piersi,bo boli:baffled:Staś jeszcze kończy antybiotyk, a Natalka ma trochę kataru i niestety oczy czerwone jak królik :angry:uczulenie czy coś innego?:confused2:
aaa....pochwalę się ....jedziemy w sierpniu nad morze:-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie, za nami dzisiaj super dzionek....rano pojechaliśmy na maraton lubelski a że poradnia która współpracuje z naszym przedszkolem organizowała tam małą imprezkę dla przedszkolaków to skorzystaliśmy...wyciągając również Marzenkę z rodzinką...

Julka z Mateuszkiem i koleżankami z przedszkola startowali w biegu na 42(k)m....
więc dzień mega udany i ta pogoda...rewelacja!!!

Elizka jak piknik...pogoda dopisała...??udana imprezka....

Misia zdróweczka dla Was...z tymi oczkami to jakiś wirus...polecam krople Floxal po jednym dniu stosowania nie ma śladu!!!
super że wakacje zaplanowane...oby pogoda dopisala

Anaconda dam znać....udanego wypadu do teściówki!!!

Sunday super że nocka wyspana...a jaki fotelik kupiliście, moja Julka to już szmat czasu jeździ przypinana tym pasem...
jak samotny wieczorek???

spokojnych nocek....

Do góry