reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-D no właśnie -ten czas leci :-D ZDRÓWECZKA dla Roro :-D i piosenka - "dwa latka już minełoooo, jak jeden dzień..." :-)
a na FB mnie nie ma :sorry2:

śliczna damulka wyrosła :tak:

Poproszę wszystkie babeczki o fotki dzidzi :tak: człowiek na bieżąco chce być ;-)

Witam i o zdrówka pytam :-D
U nas piękna pogoda i prawie w domu nie siedzimy -tylko po placu zabaw biegamy :tak:Gabi lubi dzieci :tak:
gada mało i za chiny nie chce :sorry: a na nocnik siada i odrazu ucieka, a siuśki na dywanie :cool2: coś czuję, że będzie odrazu kibelkowa -jak się już wkońcu odważy siknąć nie w pieluchę :sorry:
Lalka prawie skończona -jeszcze ubranko :)
Zaraz poszukam i wrzucę foto :-D
Zobacz załącznik 559335Zobacz załącznik 559336Zobacz załącznik 559337Zobacz załącznik 559338

My już po bilansie 2-latka:
13 kg, 84,5 cm :)
Halooo

reklama
:-D no właśnie -ten czas leci :-D ZDRÓWECZKA dla Roro :-D i piosenka - "dwa latka już minełoooo, jak jeden dzień..." :-)
a na FB mnie nie ma :sorry2:

śliczna damulka wyrosła :tak:

Poproszę wszystkie babeczki o fotki dzidzi :tak: człowiek na bieżąco chce być ;-)

Witam i o zdrówka pytam :-D
U nas piękna pogoda i prawie w domu nie siedzimy -tylko po placu zabaw biegamy :tak:Gabi lubi dzieci :tak:
gada mało i za chiny nie chce :sorry: a na nocnik siada i odrazu ucieka, a siuśki na dywanie :cool2: coś czuję, że będzie odrazu kibelkowa -jak się już wkońcu odważy siknąć nie w pieluchę :sorry:
Lalka prawie skończona -jeszcze ubranko :)
Zaraz poszukam i wrzucę foto :-D
Zobacz załącznik 559335Zobacz załącznik 559336Zobacz załącznik 559337Zobacz załącznik 559338

My już po bilansie 2-latka:
13 kg, 84,5 cm :)
my kupilismy nakladke na ubikacje z ulubionym zygzakiem i podzialalo nocnik juz niepotrzebny :-p

Zobacz załącznik 564838
Ani foty z brzuszkiem ani z usg co jest?....
No wlasnie LOPCIU obrazilas sie ba bbciocie???juz rodzic bedziesza zadnej foci niewkleilas ani tesciora ani fasolki ani brzusia???? tak samo MYSZA tez ni widu ni slychu ;-) oj brzuchatni niewywiazalyscie sie jako sbbciocie staraczki :-p

kobietki wracajcie wszystkie bo nasz temacik umiera....

to moze i ja skrobne cos od siebie Antos juz bez pieluch (tylko do spania zakladamy) 16 lipca mamy z nim wizyte u neurologa i zobaczymy co bedzie dalej z nozka, Klaudia konczy 1 klase ,mezus dostal nowa prace wiec niepobyl zbyt dlugo jako bezrobotny :-) i mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej :tak:aha i eksmitowalismy mlodego do klaudi do pokoju i spia juz w jednym a ja mam wiecej miejsca w pokoju i wieczorem niemusze byc perfekcyjnie cicho :-D

Elolll

No cicho i tu i tam :( szkoda

Żabciu gratki dla Antonio , my tez biegamy bez pieluchy :) od tygodnia zdarzy się jeszcze ze nie zdarzy , nie utrafi no , ale ze spokojem . Dzis udało się nawet grubsza sprawę zrobić na nocnik , ale strach był i trochę placzu Nauczy się A tak powolutku :)

pozdr

Elolll

No cicho i tu i tam :( szkoda

Żabciu gratki dla Antonio , my tez biegamy bez pieluchy :) od tygodnia zdarzy się jeszcze ze nie zdarzy , nie utrafi no , ale ze spokojem . Dzis udało się nawet grubsza sprawę zrobić na nocnik , ale strach był i trochę placzu Nauczy się A tak powolutku :)

pozdr

no u nas Antos najpierw zalatwial grupsze sprawy na kibelek a z siusiami sie niespieszyl :-p
szkoda ze nasze brzuchatki sie nic niechwala ;-) jutro zakonczenie roku szkolnego :baffled: boze daj mi sile zebym przetrwala te wakacje oby pogoda byla dobra co nietrzeba bedzie sie kisic w domu z dziecmi....

no u nas Antos najpierw zalatwial grupsze sprawy na kibelek a z siusiami sie niespieszyl :-p
szkoda ze nasze brzuchatki sie nic niechwala ;-) jutro zakonczenie roku szkolnego :baffled: boze daj mi sile zebym przetrwala te wakacje oby pogoda byla dobra co nietrzeba bedzie sie kisic w domu z dziecmi....

Dokladnie nic sie laseczki nie chwala i watek ucieka ;-(
kuzynka bedzie miala 3 chlopca haha
moja bratowa w 11yg ciazy takze dzieciowo brzuszkolo naokolo mminer ja z dziecmi przylatuje do pl Na cale 4tyg jesli ktos mieszka w krakowie chetnie spotkam sie na kofke ;-)))

Jejku ale fajnie ze napisałyście ;)
No właśnie ciekawe jak tam Lopciu się miewa :sorry:
Żabko dalej walczysz na dukanie? ja jakos nie mam weny, za cholerę nie mogę wytrzymać nawet 10 dni :eek::crazy:

reklama
Jejku ale fajnie ze napisałyście ;)
No właśnie ciekawe jak tam Lopciu się miewa :sorry:
Żabko dalej walczysz na dukanie? ja jakos nie mam weny, za cholerę nie mogę wytrzymać nawet 10 dni :eek::crazy:

narazie juz niewalcze ale napewno jeszcze wroce do dukana...narazie niemam do tego glowy staram sie wywalczyc u meza zeby zgodzil sie wkoncu na wyprowadzke od tesciow bo moja cud tesciowa ostatnio juz przegiela na calosci jesli maz nieobieca mi ze w konkretnym terminie np w ciagu pol roku sie niewyprowadzimy to zostanie sam z rodzicami bo ja juz psychicznie niewyrabiam a to na dzieciach sie odbija bo jak jestem ciagle nerwowa to niemam do nich cierpliwosci a tak byc niemoze :no2:

Do góry