reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Ja na czekoladę obecnie to 🤮 całkowicie mi przeszła ochota. Za to dziś ruskie ze skwarkami wjechały aż miło 🙈 a co do picia - ja mam takie pragnienie, że masakra. Piję dużo więcej niż normalnie - i sikam niestety też 😂

reklama
Ja na czekoladę obecnie to 🤮 całkowicie mi przeszła ochota. Za to dziś ruskie ze skwarkami wjechały aż miło 🙈 a co do picia - ja mam takie pragnienie, że masakra. Piję dużo więcej niż normalnie - i sikam niestety też 😂
Już wiem, co jutro wjedzie na obiad 😁

Dziewczyny bardzo się stresuję. Jutro idę na „awaryjne” USG, bo we wtorek na izbie przyczepili się, że serduszko w 6+0 za wolno bije (fhr 80/min). Dodatkowo przyrost bety też nie do końca dobry. Późno zaczęłam się chyba badać… bo było to 5+3.
23.04 12659
25.04 20395
28.04 30108
I już sama nie wiem… to są duże wartości i nie muszą się podwajać co 48h, ale jakoś do tych 12tys. doszło, więc wszystko przed tym było dobrze… wczoraj miałam mdłości, ale tylko przez kilka godzin, a nie jak wcześniej przez cały dzień. Dzisiaj dosłownie lekkie i też przez chwilę. I już panika, że znikają mi objawy 🙃 Ale głowa mnie nadal boli, piersi…

Stresuję się co jutro zobaczę. W marcu poroniłam, ogólnie mam 2 straty już za sobą. Pierwsza w 10 tygodniu, druga Biochem. Dodatkowo szwagierka miała identyczną sytuację jak ja, że beta jej nie przyrastała książkowo (ale miała niższe zdecydowanie wartości, 2-3 cyfrowe) i serduszko pojawiło się później i biło za wolno, potem coraz wolniej i koniec… wczoraj i przedwczoraj byłam pełna optymizmu, a dzisiaj stres 😩

Już wiem, co jutro wjedzie na obiad 😁

Dziewczyny bardzo się stresuję. Jutro idę na „awaryjne” USG, bo we wtorek na izbie przyczepili się, że serduszko w 6+0 za wolno bije (fhr 80/min). Dodatkowo przyrost bety też nie do końca dobry. Późno zaczęłam się chyba badać… bo było to 5+3.
23.04 12659
25.04 20395
28.04 30108
I już sama nie wiem… to są duże wartości i nie muszą się podwajać co 48h, ale jakoś do tych 12tys. doszło, więc wszystko przed tym było dobrze… wczoraj miałam mdłości, ale tylko przez kilka godzin, a nie jak wcześniej przez cały dzień. Dzisiaj dosłownie lekkie i też przez chwilę. I już panika, że znikają mi objawy 🙃 Ale głowa mnie nadal boli, piersi…

Stresuję się co jutro zobaczę. W marcu poroniłam, ogólnie mam 2 straty już za sobą. Pierwsza w 10 tygodniu, druga Biochem. Dodatkowo szwagierka miała identyczną sytuację jak ja, że beta jej nie przyrastała książkowo (ale miała niższe zdecydowanie wartości, 2-3 cyfrowe) i serduszko pojawiło się później i biło za wolno, potem coraz wolniej i koniec… wczoraj i przedwczoraj byłam pełna optymizmu, a dzisiaj stres 😩
Przy takich wartościach nie bada się bety tylko patrzy na usg a serce mogło dopiero co wystartować skoro to było 6+0

Wizyty

2 Maj
@Smolna

5 Maj
@Mamaporazdrugii
@penguinlicious

6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11

7 Maj
@Artemida90

8 Maj
@Ola997
@aaleksa

9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa

14 Maj
@KarolinaKS

15 Maj
@MamaR
@penguinlicious
@Joanna00357

16 Maj
@oleczka44

19 Maj
@Roma_ntiko

22 Maj
@natalia16!

27 Maj
@Malyna92

28 Maj
@Melania77

20 Czerwca
@Margaretka92

Badanie Prenatalne
3 czerwiec
@oleczka44
5 czerwiec
@Joanna00357

6 czerwiec
@Malyna92
11 czerwiec @natalia16!

Dziewczyny niewiem czy wszystkie terminy wpisałam,
Jeżeli chcecie to podajcie, zanim pójdzie na pierwszą stronę😁

Ostatnia edycja:
Wizyty

2 Maj
@Smolna

5 Maj
@Mamaporazdrugii

6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11

7 Maj
@Artemida90

8 Maj
@Ola997
@aaleksa

9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa

14 Maj
@KarolinaKS

15 Maj
@MamaR
@penguinlicious

19 Maj
@Roma_ntiko

22 Maj
@natalia16!

28 Maj
@Melania77

20 Czerwca
@Margaretka92

Badanie Prenatalne

11 czerwca - @natalia16!

Ja mam kolejną wizytę 27.05 i prenatalne 6.06.🙂

Wizyty

2 Maj
@Smolna

5 Maj
@Mamaporazdrugii

6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11

7 Maj
@Artemida90

8 Maj
@Ola997
@aaleksa

9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa

14 Maj
@KarolinaKS

15 Maj
@MamaR
@penguinlicious

19 Maj
@Roma_ntiko

22 Maj
@natalia16!

27 Maj
@Malyna92

28 Maj
@Melania77

20 Czerwca
@Margaretka92

Badanie Prenatalne
6 czerwiec
@Malyna92
11 czerwiec @natalia16!

To ja mam jeszcze 5.05 wizytę u swojego gina prowadzącego i po cichu liczę na założenie karty ciąży 😊 Mam nadzieję, że nie będzie chciał czekać do drugiego USG tego 15.05 🫣

reklama
Wizyty

2 Maj
@Smolna

5 Maj
@Mamaporazdrugii
@penguinlicious

6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11

7 Maj