reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Wizyty

2 Maj
@Smolna

5 Maj
@Mamaporazdrugii
@penguinlicious

6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11

7 Maj
@Artemida90

8 Maj
@Ola997
@aaleksa

9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa

14 Maj
@KarolinaKS

15 Maj
@MamaR
@penguinlicious
@Joanna00357

16 Maj
@oleczka44

19 Maj
@Roma_ntiko

22 Maj
@natalia16!

27 Maj
@Malyna92

28 Maj
@Melania77

20 Czerwca
@Margaretka92

Badanie Prenatalne
3 czerwiec
@oleczka44
5 czerwiec
@Joanna00357

6 czerwiec
@Malyna92
11 czerwiec @natalia16!

Dziewczyny niewiem czy wszystkie terminy wpisałam,
Jeżeli chcecie to podajcie, zanim pójdzie na pierwszą stronę😁
Ja mam 6 maja i 13 maja 😀

Witam🤗
Nieśmiało dołączam gdyż na pierwszym USG był tylko pęcherz płodowy 15mm 5+5tc i nic więcej. 7 maja ponowne USG i okaże się czy jest ciałko żółte i zarodek. Strasznie się stresuje bo w lutym 2024 poroniłam i miałam podobną sytuację, bardzo bym chciała żeby wszystko się udało. Dziś zrobiłam badania w tym Beta więc czekam do poniedziałku na wynik. Proszę trzymajcie kciuki 🥹

Witam🤗
Nieśmiało dołączam gdyż na pierwszym USG był tylko pęcherz płodowy 15mm 5+5tc i nic więcej. 7 maja ponowne USG i okaże się czy jest ciałko żółte i zarodek. Strasznie się stresuje bo w lutym 2024 poroniłam i miałam podobną sytuację, bardzo bym chciała żeby wszystko się udało. Dziś zrobiłam badania w tym Beta więc czekam do poniedziałku na wynik. Proszę trzymajcie kciuki 🥹
podaj datę porodu z ostatniej miesiączki albo z USG to Cię wpisze na pierwszą stronę

Dodam iż z obliczeń termin na 25.12.2025 i oby tak zostało. W wieku 41 lat to nie jest proste utrzymać ciążę ale liczę na cud że jednak wszystko będzie ok 💪
Ja co prawda nie mam terminu na grudzień, ale jako 40 latka trzymam mocno kciuki za Ciebie, my się z mężem staramy ale niestety poroniłam w marcu..

reklama
Do góry