reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

U mnie nudnosci dziś, rozpycha ciagle podbrzusze i mocno się stresuję USG we wtorek.... w piątek poszłam jeszcze na betę i mam mętlik, bo to było to laboratorium co 29.04 wtedy 384, a 2.05 było 839 czyli przyrost w 72 godziny niespełna 120%... zaczynam wariować, bo tempo przyrostu mi spadło... niby jest nadal w normie, że do 72h się podwaja ale byly przyrosty wyższe wcześniej... jeszcze jak porównam z innym labem to już w ogóle średnio mi wyszło.....
Laboratorium 1:
22.04: 10,59 mIU/ml
25.04: 65,65 mIU/ml
28.04: 282,64 mIU/ml
30.04: 556,16 mIU/ml

Laboratorium 2:
29.04: 384 mIU/ml
02.05: 839 mIU/ml

Czemu ja to sobie robię nie wiem... zamiast czekać do wizyty siedzę i analizuję te przyrosty na dwa laboratoria
Dziś jestem 5+2 🫣
Ja nie zrobiłam ani jednej bhcg więc nie mam czego analizować. Ale jestem już przed 2 USG - dzis 9+4 więc jeszcze chwila i bezpieczny czas.

reklama
I
Ja nie zrobiłam ani jednej bhcg więc nie mam czego analizować. Ale jestem już przed 2 USG - dzis 9+4 więc jeszcze chwila i bezpieczny czas.
Myślę, że dobrze zrobiłaś. Jak ja tego mojego overthinkingu nie lubię w sobie... zawsze u mnie jest "a co jeśli..." jak się tego pozbyć dziewczyny....

U mnie nudnosci dziś, rozpycha ciagle podbrzusze i mocno się stresuję USG we wtorek.... w piątek poszłam jeszcze na betę i mam mętlik, bo to było to laboratorium co 29.04 wtedy 384, a 2.05 było 839 czyli przyrost w 72 godziny niespełna 120%... zaczynam wariować, bo tempo przyrostu mi spadło... niby jest nadal w normie, że do 72h się podwaja ale byly przyrosty wyższe wcześniej... jeszcze jak porównam z innym labem to już w ogóle średnio mi wyszło.....
Laboratorium 1:
22.04: 10,59 mIU/ml
25.04: 65,65 mIU/ml
28.04: 282,64 mIU/ml
30.04: 556,16 mIU/ml

Laboratorium 2:
29.04: 384 mIU/ml
02.05: 839 mIU/ml

Czemu ja to sobie robię nie wiem... zamiast czekać do wizyty siedzę i analizuję te przyrosty na dwa laboratoria
Dziś jestem 5+2 🫣
Nie rób, idź za kilka dni do lekarza, wtedy już powinno być w macicy i będzie ok. Bez sensu się kłuć

Hej dziewczyny jak po majówce? Jakie samopoczucia?
U mnie umiarkowane mdłości, wcześniej były mocniejsze. Albo się przyzwyczaiłam, albo coś jest nie tak 😫 ciągle tak czekam, aż może będzie gorzej, ale póki co stabilnie. Jedynie głowa boli całymi dniami, ale też mniej, niż wczesniej

Witam 🙋‍♀️ u mnie wczoraj trochę mdłości i spałabym całymi dniami 🙈 i oczywiście pobolewa dół brzucha więc odpoczywam jak tylko mogę. Pozdrawiam 😊🤗

reklama
Hej dziewczyny jak po majówce? Jakie samopoczucia?
U mnie od rana lipa, mdłości lvl master, dopiero koło 12.30 puściło, wzięłam prysznic i ... poszłam na grilla, gdzie zjadłam kiełbasę, camemberta i kurczaka z sosami i sałatką i nic 🙈 sorry za wyrażenie, ale to jest serio pochrzanione 😂😂 a teraz znów bateryjki na wyczerpaniu i mogłabym iść spać. Wrrr

Do góry