reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Jestem obsrana po pachy 😁 niby czlowiek wie co robi, ale jak przychodzi co do czego to mini zawał. Jeszcze dzisiaj caly dzien bieganina. Teraz sie polozylam to lupie mnie w krzyzu i brzuchu.

Hej dziewczyny, poczytuję was od kilku dni ale nie zapisywałam się bo termin okresu mam dopiero na 9 sierpnia i zapiszę się na sierpniowki , chciałabym was zapytać czy sprawdzają wam się testy owulacyjne z facelle? Zrobiłam wczoraj i dziś randomowo i wyszedł mocny pik, testową ciemniejszą niż kontrolna, a owulacje według aplikacji i moich obserwacji miałam 2 dni temu, wtedy też był ostatni stosunek i tak się zastanawiam czy mam napastować męża bo coś się przesunęło czy może te testy się mylą ? Wiem że nikt mi nie wywróży z ledwo zrobionych dwóch testów ale chciałam tylko się dowiedzieć czy może któraś je robiła i się jej to pokryło

Hej dziewczyny, poczytuję was od kilku dni ale nie zapisywałam się bo termin okresu mam dopiero na 9 sierpnia i zapiszę się na sierpniowki , chciałabym was zapytać czy sprawdzają wam się testy owulacyjne z facelle? Zrobiłam wczoraj i dziś randomowo i wyszedł mocny pik, testową ciemniejszą niż kontrolna, a owulacje według aplikacji i moich obserwacji miałam 2 dni temu, wtedy też był ostatni stosunek i tak się zastanawiam czy mam napastować męża bo coś się przesunęło czy może te testy się mylą ? Wiem że nikt mi nie wywróży z ledwo zrobionych dwóch testów ale chciałam tylko się dowiedzieć czy może któraś je robiła i się jej to pokryło
Cześć, tych konkretnych testów nie używałam, ale raczej nie spotkałam się żeby jakiekolwiek owulacyjne się myliły. Jedyna kwestia jest taka, że pik u różnych osób utrzymuje się przez różny czas - u jednych kilka godzin, u innych nawet kilka dni. Dlatego też testy robi się teoretycznie do pierwszego pozytywu. Jeżeli nie robiłaś w poprzednie dni to po testach nie ocenimy czy faktycznie coś się lekko przesunęło czy po prostu pik u Ciebie długo trwa. 😊

@white_lotus super! Mówię Ci to będzie ten miesiąc 😍 czekamy na poniedziałkową betę i jutro na test, ale wierzę, że spotkamy się na kwietniowych mamach ❤️
Jejku, jak bardzo bym chciała do Was dołączyć w tym lipcu... Póki co na okres się nie czuję. Póki okresu nie ma to może jeszcze jakaś szansa jest.

Najgorzej jak dostanę dziś w nocy w podróży @, to będę miała przewalone, bo pierwsze 3 dni to się ze mnie leje jak z kranu ...

Jejku, jak bardzo bym chciała do Was dołączyć w tym lipcu... Póki co na okres się nie czuję. Póki okresu nie ma to może jeszcze jakaś szansa jest.

Najgorzej jak dostanę dziś w nocy w podróży @, to będę miała przewalone, bo pierwsze 3 dni to się ze mnie leje jak z kranu ...
Ja czuje jakis taki niepokoj. Boje sie, ze poniedzialkowa beta albo jutrzejszy test sprowadza mnie na ziemie. Bardzo bardzo trzymam kciuki zeby przejsc na mamy i zabrac jak najwiecej z Was ❤️

reklama

Trzymam kciuki, może akurat, póki nie ma okresu to jest nadzieja 🤞

Do góry