ka.an92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że za mocne te kreski jak na tyle dni po zastrzyku.Najchetniej bym jechala jutroAle mysle ze nawet dzisiejsza beta moze miec jakies sladowe ilosci Ovitrelle. Wiec jesli to ciaza to nastepuje wymiana
![]()
Cześć, tych konkretnych testów nie używałam, ale raczej nie spotkałam się żeby jakiekolwiek owulacyjne się myliły. Jedyna kwestia jest taka, że pik u różnych osób utrzymuje się przez różny czas - u jednych kilka godzin, u innych nawet kilka dni. Dlatego też testy robi się teoretycznie do pierwszego pozytywu. Jeżeli nie robiłaś w poprzednie dni to po testach nie ocenimy czy faktycznie coś się lekko przesunęło czy po prostu pik u Ciebie długo trwa.Hej dziewczyny, poczytuję was od kilku dni ale nie zapisywałam się bo termin okresu mam dopiero na 9 sierpnia i zapiszę się na sierpniowki , chciałabym was zapytać czy sprawdzają wam się testy owulacyjne z facelle? Zrobiłam wczoraj i dziś randomowo i wyszedł mocny pik, testową ciemniejszą niż kontrolna, a owulacje według aplikacji i moich obserwacji miałam 2 dni temu, wtedy też był ostatni stosunek i tak się zastanawiam czy mam napastować męża bo coś się przesunęło czy może te testy się mylą ? Wiem że nikt mi nie wywróży z ledwo zrobionych dwóch testów ale chciałam tylko się dowiedzieć czy może któraś je robiła i się jej to pokryło
Ojaaaa, cudowne wieści
Jejku, jak bardzo bym chciała do Was dołączyć w tym lipcu... Póki co na okres się nie czuję. Póki okresu nie ma to może jeszcze jakaś szansa jest.@white_lotus super! Mówię Ci to będzie ten miesiącczekamy na poniedziałkową betę i jutro na test, ale wierzę, że spotkamy się na kwietniowych mamach
![]()
Ja czuje jakis taki niepokoj. Boje sie, ze poniedzialkowa beta albo jutrzejszy test sprowadza mnie na ziemie. Bardzo bardzo trzymam kciuki zeby przejsc na mamy i zabrac jak najwiecej z WasJejku, jak bardzo bym chciała do Was dołączyć w tym lipcu... Póki co na okres się nie czuję. Póki okresu nie ma to może jeszcze jakaś szansa jest.
Najgorzej jak dostanę dziś w nocy w podróży @, to będę miała przewalone, bo pierwsze 3 dni to się ze mnie leje jak z kranu ...
Trzymam kciuki, może akurat, póki nie ma okresu to jest nadziejaJejku, jak bardzo bym chciała do Was dołączyć w tym lipcu... Póki co na okres się nie czuję. Póki okresu nie ma to może jeszcze jakaś szansa jest.
Najgorzej jak dostanę dziś w nocy w podróży @, to będę miała przewalone, bo pierwsze 3 dni to się ze mnie leje jak z kranu ...