reklama
marietta2112
Fanka BB :)
No mamita szalejesz, taka beta ledwo po terminie @? Rozważałaś bliźniaki?

Ja mam nadzieję, że jest jednoNo mamita szalejesz, taka beta ledwo po terminie @? Rozważałaś bliźniaki?Ale mi się buzia cieszy patrząc na ten wynik
![]()

marietta2112
Odpoczywaj, głowa też niech odpocznie.Mocno ale to mocno liczę na lipiec, tak cholernie. Ale po dzisiejszej bieli już trochę straciłam nadzieję i myśli mam teraz wakacyjne, więc skupiam się na tym by odpocząć na wakacjach
Jak będzie pozytywny test albo dostanę @ to napiszę wtedy jak się czułam ostatnie dni![]()

marietta2112
Prożek marzenie... no stworzona do rodzenia dzieci ta nasza @Lunaa09Proga też mam, wydaje się wszystko ok więc czekam już do wizytZobacz załącznik 1714054

Pierwsze 🥰
Własnie nie mogłam cię znaleźć w kalendarzu pod koniec miesiąca. Zapisywałaś się ? Widzę że na 1 lipca byłaś .Zrobiłam sobie kawkę i paczajta
Na poprawę humoru
Mi tam można wpisać dzis druga @![]()
Chyba że pominęłam i nie zapisałam

LadyStrejser
W poniedziałek zrobię przyrost i ,gdy wyniki będą spoko to poszukam dobrego ginekologa,który w mojej okolicy przyjmuje na NFZ. Pierwszą ciążę prowadziłam prywatnie a mój gin nie miał umowy z NFZ i wszystkie badania krwii, glukozę itd. Musiałam płacić 100%
moja kuzynka była w tym samym czasie w ciąży (dzieci mamy ur dzień po dniu) i robiła badania na NFZ i pamietam,że te 4 lata temu ja płaciłam ok 380 zł a ona 170 +-

Hermeneg
Jestem i nadrobiłam 
Matko, jak ktoś jest dla mnie niemiły to zawsze ja jestem niemiła bardziej
Sierpień będzie nasz!
Tsh po stymulacji może być wyższe, to fakt. Panie pielęgniarki w Klinice mi to samo mówiły
Miałam sentyment do Pinków, po ubiegłym miesiącu już mi przeszło. Chyba facelle paskowe są godne polecenia
Ja myśle, że wszystko będzie wiadomo za kilka dni! Trzymam kciuki za mały lotosik!
Będe trzymała kciuki po weekendzie

Pięknie, gratulacje
o nie

Ależ piękna betka! Gratulacje!
Ja prowadziłam pierwszą ciążę na nfz, druga chciałam prywatnie ale teraz ro nie wiem
Będę myślała jak się już uda

Ja właśnie oddałam krew, kurcze były inne Panie jak zwykle i mówią, że wynik w poniedziałek...ja ze zwykle z soboty z pobrania miałam w sobotę, a ona, że chyba 3 lata temuwięc liczę, że jednak dziś będą bo przecież niedawno robiłam i były tego samego dnia
Ogólnie takie niemiłe, ja tu mam już znajome doslownie, łącznie z Panem lat 80 co pobiera, super dziadeka dziś niespodzianka...
No nic, czekamy, liczę na to, że jednak dziś będą.
Matko, jak ktoś jest dla mnie niemiły to zawsze ja jestem niemiła bardziej

Hej, melduje, że dziś 12dpo i białoehh, czuję, że się nie udało .. wczoraj miałam termin @, ale ze owulka się przesunęła to będzie jutro albo w poniedziałek.
Sierpień będzie nasz!

Po wizycie. Endometrium 15mm, jedno ciałko żółte, drugi pęcherzyk pękł ale komórka została. Zatoka Douglasa z dużą ilością płynu. Mam brać wieczorem acard, rano pół tabletki pabidexamethazol i od poniedziałku na noc Utrogestan 200mg dopochwowo. Wcześniej brałam Duphaston a teraz taka zmiana. Co o tym myślicie?
A odnośnie moich wyników to Pani Doktor powiedziała, że tarczyca po prostu zareagowała na stymulację i dlatego takie tsh, ale powinno się ustabilizować.
Tsh po stymulacji może być wyższe, to fakt. Panie pielęgniarki w Klinice mi to samo mówiły

Dziewczyny, a jakiej firmy polecacie najbardziej testy ciążowe?
Miałam sentyment do Pinków, po ubiegłym miesiącu już mi przeszło. Chyba facelle paskowe są godne polecenia

Nie wiem co myslec…
Ja myśle, że wszystko będzie wiadomo za kilka dni! Trzymam kciuki za mały lotosik!

Dziewczyny dzis 8dpo a ja się tak jakoś inaczej czuje... w sensie:
Takie chwilowe zakuwanie po bokach brzucha, takie rozpieranie na dole , piersi takie napiete i taki specyficzny bol glowy (nie wiem czy wiecie o czym mowie, taki tępy z przodu głowy).... no i oczywiście rozkminiam czy to PMS czy rzeczywiście jest cos na rzeczy...
jesli objawy nie ustąpią to po weekendzie sikam i nie czekam na 30.07 czyli 12dpo.
Będe trzymała kciuki po weekendzie

Już mam wyniki![]()
![]()
Pięknie, gratulacje

Można mi wpisać![]()
o nie

Mam betęna proga jeszcze czekam
![]()
Ależ piękna betka! Gratulacje!
W poniedziałek zrobię przyrost i ,gdy wyniki będą spoko to poszukam dobrego ginekologa,który w mojej okolicy przyjmuje na NFZ. Pierwszą ciążę prowadziłam prywatnie a mój gin nie miał umowy z NFZ i wszystkie badania krwii, glukozę itd. Musiałam płacić 100%moja kuzynka była w tym samym czasie w ciąży (dzieci mamy ur dzień po dniu) i robiła badania na NFZ i pamietam,że te 4 lata temu ja płaciłam ok 380 zł a ona 170 +-
Ja prowadziłam pierwszą ciążę na nfz, druga chciałam prywatnie ale teraz ro nie wiem

Będę myślała jak się już uda

white_lotus
reklama
Pięknie