No mnie zawiódł raz pink, facelle nigdy, wiec osobiście polecam.Dziewczyny, a jakiej firmy polecacie najbardziej testy ciążowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mnie zawiódł raz pink, facelle nigdy, wiec osobiście polecam.Dziewczyny, a jakiej firmy polecacie najbardziej testy ciążowe?
Tak mówię co cykl .i nigdy mi to nie wychodziTylo jedno ważne ale do którego nigdy sie nie stosujemy. Test w terminie miesiączkidpo to zawsze odliczanie jak na bombie
Eee to nie wygląda jak zastrzyk ile dni po.Nie wiem co myslec…
No dzisiaj 11 doba od podania zastrzyku.Eee to nie wygląda jak zastrzyk ile dni po.
Jak 11 czy 12 to beta po zastrzyku u mnie ponad 3 a tu wygląda lepiej
Będziemy razem z tobą czekać do bety ona rozwieje wątpliwości.No dzisiaj 11 doba od podania zastrzyku.
Wlasnie mam mieszane uczucia. Fakt, za mocne jak na 11 dni po Ovi. Ale no… Ciezko uwierzyc ze moglo sie udac w pierwszym stymulowanym cykluBędziemy razem z tobą czekać do bety ona rozwieje wątpliwości.
Mam nadzieję że to będzie to