cześć dziewczyny! ja też się podepnę bo już wariuje pół dnia, zrobiłam jeden test przed miesiączka ale wyszedł negatywny i dzisiaj rano czyli świeżo po, jakby coś się trochę ruszyło, ale nie wiem czy to już moja wyobraźnia czy rzeczywiście coś tam widnieje, bardziej z daleka niż w przybliżeniu, jak byście zinterpretowały wynik? zrobiłam zdjęcia w różnym świetle żeby lepiej dostrzec 
reklama
Coronita
Fanka BB :)
jeśli test wychodzi pozytywny to właśnie dzięki rosnącej becie. Zrob jutro i po 48h przyrost.Dzisiaj już trudno mówić o zwidach... 5 dni do planowanej miesiączkijutro idę na betę, może trochę wcześnie, ale zobaczymy czy sie potwierdzi. W sumie jak to jest 3 dzien z rzędu i codziennie kreska jest bardziej wyraźna, to mam nadzieję ze nie ma juz opcji pomyłki
Zobacz załącznik 1715805
Coronita
na ostatnim zdjęciu widzę jakis cień cienia. Jutro z rana powtórz albo idz na betę.cześć dziewczyny! ja też się podepnę bo już wariuje pół dnia, zrobiłam jeden test przed miesiączka ale wyszedł negatywny i dzisiaj rano czyli świeżo po, jakby coś się trochę ruszyło, ale nie wiem czy to już moja wyobraźnia czy rzeczywiście coś tam widnieje, bardziej z daleka niż w przybliżeniu, jak byście zinterpretowały wynik? zrobiłam zdjęcia w różnym świetle żeby lepiej dostrzec
Zobacz załącznik 1715814
Patii26
Niestety ale test negatywny, tam nie ma nawet cienia cienia ( a ja widzę je doskonale ). Ta poświata, którą widzisz to cien od blaszki. Typowe przy tych testach z szybką.cześć dziewczyny! ja też się podepnę bo już wariuje pół dnia, zrobiłam jeden test przed miesiączka ale wyszedł negatywny i dzisiaj rano czyli świeżo po, jakby coś się trochę ruszyło, ale nie wiem czy to już moja wyobraźnia czy rzeczywiście coś tam widnieje, bardziej z daleka niż w przybliżeniu, jak byście zinterpretowały wynik? zrobiłam zdjęcia w różnym świetle żeby lepiej dostrzec
Zobacz załącznik 1715814
niezapominajka876
Zapraszamy na wątek kwietniowych mamDzisiaj już trudno mówić o zwidach... 5 dni do planowanej miesiączkijutro idę na betę, może trochę wcześnie, ale zobaczymy czy sie potwierdzi. W sumie jak to jest 3 dzien z rzędu i codziennie kreska jest bardziej wyraźna, to mam nadzieję ze nie ma juz opcji pomyłki
Zobacz załącznik 1715805
niezapominajka876
Dla mnie negatywnyZobacz załącznik 1715883
Powtórzyłam, negatywny?
niezapominajka876
Moim zdaniem niejest sens robić betę?
reklama
Patii26
Nic tutaj nie ma, nawet duszka. Bez sensu robić betę. Ja bym betę zrobiła dopiero jak będzie widać jasna kreskę.Zobacz załącznik 1715883
Powtórzyłam, negatywny?