reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już TO, czy mam zwidy?

cześć dziewczyny! ja też się podepnę bo już wariuje pół dnia, zrobiłam jeden test przed miesiączka ale wyszedł negatywny i dzisiaj rano czyli świeżo po, jakby coś się trochę ruszyło, ale nie wiem czy to już moja wyobraźnia czy rzeczywiście coś tam widnieje, bardziej z daleka niż w przybliżeniu, jak byście zinterpretowały wynik? zrobiłam zdjęcia w różnym świetle żeby lepiej dostrzec 😁

IMG_4961.jpeg

Załączniki

• IMG_4968.jpeg
    IMG_4968.jpeg
    422,1 KB · Wyświetleń: 165
  • IMG_4969.jpeg
    IMG_4969.jpeg
    508,5 KB · Wyświetleń: 164
  • IMG_4970.jpeg
    IMG_4970.jpeg
    482,6 KB · Wyświetleń: 170
reklama
Dzisiaj już trudno mówić o zwidach... 5 dni do planowanej miesiączki ❤️ jutro idę na betę, może trochę wcześnie, ale zobaczymy czy sie potwierdzi. W sumie jak to jest 3 dzien z rzędu i codziennie kreska jest bardziej wyraźna, to mam nadzieję ze nie ma juz opcji pomyłki ❤️
Zobacz załącznik 1715805
jeśli test wychodzi pozytywny to właśnie dzięki rosnącej becie. Zrob jutro i po 48h przyrost.

cześć dziewczyny! ja też się podepnę bo już wariuje pół dnia, zrobiłam jeden test przed miesiączka ale wyszedł negatywny i dzisiaj rano czyli świeżo po, jakby coś się trochę ruszyło, ale nie wiem czy to już moja wyobraźnia czy rzeczywiście coś tam widnieje, bardziej z daleka niż w przybliżeniu, jak byście zinterpretowały wynik? zrobiłam zdjęcia w różnym świetle żeby lepiej dostrzec 😁

Zobacz załącznik 1715814
na ostatnim zdjęciu widzę jakis cień cienia. Jutro z rana powtórz albo idz na betę.

Zobacz załącznik 1715814
Niestety ale test negatywny, tam nie ma nawet cienia cienia ( a ja widzę je doskonale ). Ta poświata, którą widzisz to cien od blaszki. Typowe przy tych testach z szybką.

Dzisiaj już trudno mówić o zwidach... 5 dni do planowanej miesiączki ❤️ jutro idę na betę, może trochę wcześnie, ale zobaczymy czy sie potwierdzi. W sumie jak to jest 3 dzien z rzędu i codziennie kreska jest bardziej wyraźna, to mam nadzieję ze nie ma juz opcji pomyłki ❤️
Zobacz załącznik 1715805
Zapraszamy na wątek kwietniowych mam 😁

reklama
Do góry