Hej, ja w podobnym tygodniu ciąży też miałam zabieg chirurgiczny w znieczuleniu miejscowym, dosłownie trzy dni później odkryłam że jestem w ciążyCześć dziewczyny, podczytałam Was trochę i chciałabym się przywitać. Wracam na to forum po 11 latach. Ciąża z młodym była inna, wystarana po stracie bliźniąt, pełna przygotowań... obecnie, to taka niespodzianka od życia, dlatego też jestem pełna obaw, po drodze były spotkania z przyjaciółmi, alko, do tego brałam tabletki na ciśnienie których nie mozna brać przy planowaniu ciazy (tolura) jakby tego było mało to jeszcze zaliczyłam RTG i chirurgiczne usuwanie zęba 2 tyg temu, no i do młodych nie należę, 37 lat. Obecnie 6w1d. Tydzień temu zrobiłam test i zobaczyłam II, oczywiscie poszlam na bete 5w3d 7022, 5w5d 12110, wizyta 25.08. Dalej w to nie do końca wierzę, oswajam sie z nową sytuacją.
reklama
Roma_ntiko
Fanka BB :)
Hej, @niezapominajka876 odzywam się do ciebie na priv 
Nelka85
Mój jest na każdym usg. Moja klinika zaprasza partnerów czy rodziców a później i dzieci. Ale to raczej od dr zależyCześć! Czy na wizyty "serduszkowe", tzn. USG przed 10 tyg, lekarze pozwalają zazwyczaj wejść też tacie, z Waszego doświadczenia? Mam ją w poniedziałek i nie wiem czy jest sens iść we dwójkę.
Niestety cola zeroMam tak samo i też piłam mnóstwo wody z cytryną bo tylko na nią mam ochotęTeż miałam wrażenie że cytryna nie pomaga i może nawet pogarsza, ale kurcze tylko to mam ochotę pić... Coś innego do picia u Was fajnie działa?
![]()
Witaj, myślę że sporo kobiet ma taką sytuację, nie każdy wie 9dpoCześć dziewczyny, podczytałam Was trochę i chciałabym się przywitać. Wracam na to forum po 11 latach. Ciąża z młodym była inna, wystarana po stracie bliźniąt, pełna przygotowań... obecnie, to taka niespodzianka od życia, dlatego też jestem pełna obaw, po drodze były spotkania z przyjaciółmi, alko, do tego brałam tabletki na ciśnienie których nie mozna brać przy planowaniu ciazy (tolura) jakby tego było mało to jeszcze zaliczyłam RTG i chirurgiczne usuwanie zęba 2 tyg temu, no i do młodych nie należę, 37 lat. Obecnie 6w1d. Tydzień temu zrobiłam test i zobaczyłam II, oczywiscie poszlam na bete 5w3d 7022, 5w5d 12110, wizyta 25.08. Dalej w to nie do końca wierzę, oswajam sie z nową sytuacją.

Na kiedy wychodzi termin? To wpisze na pierwszą stronę

Jak się czujesz?
Karo_lina129
Zaciekawiona BB
Lekarka powiedziała że wszystko ok <3 objawów infekcji brak ale kazała kupić ciśnieniomierz i sobie sprawdzać ciśnienie bo wyszło mi podwyższone (mówiła że może z emocji)@Karo_lina129 jak po wczorajszej wizycie?
Wg OM termin na 10.04 jezeli chodzi o samopoczucie to lekko nie jest. Męczą mnie mdłości i bardzo wyczulił mi się węch. W poprzednich ciążach tez tak miałam. Jutro wracam do pracy po urlopie i zastanawiam sie jak wysiedzę 8h przy biurkuWitaj, myślę że sporo kobiet ma taką sytuację, nie każdy wie 9dpo
Na kiedy wychodzi termin? To wpisze na pierwszą stronę
Jak się czujesz?

Piona...ja się czuje tragicznie, codziennie na lekach wspomagaczach, a leżeć nie bardzo jest jakWg OM termin na 10.04 jezeli chodzi o samopoczucie to lekko nie jest. Męczą mnie mdłości i bardzo wyczulił mi się węch. W poprzednich ciążach tez tak miałam. Jutro wracam do pracy po urlopie i zastanawiam sie jak wysiedzę 8h przy biurku![]()

niezapominajka876
Pani doktor sama zapytała czy ma kogoś zawołaćCześć! Czy na wizyty "serduszkowe", tzn. USG przed 10 tyg, lekarze pozwalają zazwyczaj wejść też tacie, z Waszego doświadczenia? Mam ją w poniedziałek i nie wiem czy jest sens iść we dwójkę.
Witam się z Wami wszystkimi i serdecznie gratuluje
moja ciaza także mnie zaskoczyła po 5 latach nie powiem ze jakoś bardzo się staraliśmy ale chcieliśmy to 3 dziecko teraz w tym momencie o tym już nie myślałam dlatego takie było moje zaskoczenie kiedy pojawiło się zle samopoczucie a na teście 2 kreski , jestem po pierwszej wizycie termin na 2.04
jak dziewczyny radzicie sobie z mdłościami , nie wymiotuje a jednak mnie mdli i niedobrze mi ,poza tym pobolewa mnie czasem brzuch jak przed okresem , stresujące to jest dla mnie , chociaż wiem że tak może być na początku ciąży, w drugiej siazy miałam plamienie i krwiaka na szczęście udało się utrzymać ciążę może stąd właśnie moje leki że w tej może być to samo ehh
reklama
Hej witam się że wszystkimi przyszłymi mamusiami
to dla mnie nie spodziewana ciaza jestem w szoku że po tylu latach się udało to jest moja 3 ciaza mój najmłodszy syn będzie miał 8 lat
od 5 już chciałam zajść w ciążę ale nie udawało się teraz o tym nawet nie myślałam może stąd to moje zaskoczenie kiedy po tygodniu złego samopoczucia zrobiłam test i wyszły 2 wyraźne kreski , jestem już po 1 wizycie termin mam n 2.04 
Podziel się: