reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

No tak wszystko tez w zależności od wykonywanej pracy ;) pewnie gdybym miała lekka to bym jeszcze przemęczyła jakoś do tych bezpieczniejszych tygodni ciąży bo te początki to jak na szpilkach ;)

reklama
No tak wszystko tez w zależności od wykonywanej pracy ;) pewnie gdybym miała lekka to bym jeszcze przemęczyła jakoś do tych bezpieczniejszych tygodni ciąży bo te początki to jak na szpilkach ;)
ja mam niestety taka że nie mogę jej odmówić od tak i muszę iść co weekend na 14-16h na nogach ale nie było tak źle zobaczymy później

Ja miałam tragiczną noc, tak mi było niedobrze, nie mogłam się ułożyć 🥲 i rano kryzys bo ciężko mi się dopiąć w ulubionych spodniach, a musiałam je włożyć do pracy. Niby tylko +1kg ale czuję różnicę po ciele. Czat gbt napisał że osoby z niedowagą/niższą wagą mogę tyć więcej ale liczę że tak źle nie będzie 🙃

Ja miałam tragiczną noc, tak mi było niedobrze, nie mogłam się ułożyć 🥲 i rano kryzys bo ciężko mi się dopiąć w ulubionych spodniach, a musiałam je włożyć do pracy. Niby tylko +1kg ale czuję różnicę po ciele. Czat gbt napisał że osoby z niedowagą/niższą wagą mogę tyć więcej ale liczę że tak źle nie będzie 🙃
No to miałyśmy podobna noc tak samo się kręciłam i nie mogłam spać kilka razy leciałam do kibelka ale też tylko odeuch wymiotny 🙈

Ja też miałam lekki problem ze spodniami, niestety nie mogę i nie chcę za bardzo tyć, będę się starała to minimum :D
Na razie większość dnia nie mam apetytu ale zmuszam się do warzyw i owoców :D

Ja jestem szczupla, ostatnio w stroju widać mi było już brzuszek 😊

reklama
Do góry