reklama
wiktoria708
Fanka BB :)
Możecie mi zapisać wizytę na wtorek, umówiłam się jednak przed tymi wakacjami. Według moich obliczeń będzie to dopiero 5+0
wiktoria708
ja mam niestety taka że nie mogę jej odmówić od tak i muszę iść co weekend na 14-16h na nogach ale nie było tak źle zobaczymy późniejNo tak wszystko tez w zależności od wykonywanej pracypewnie gdybym miała lekka to bym jeszcze przemęczyła jakoś do tych bezpieczniejszych tygodni ciąży bo te początki to jak na szpilkach
![]()
Karo_lina129
Zaciekawiona BB
Ja dziś od rana odruch wymiotny, ale jeszcze bez
.
Zauważyłam że mocno owocowe gumy mi pomagają

Zauważyłam że mocno owocowe gumy mi pomagają
niezapominajka876
Ja miałam tragiczną noc, tak mi było niedobrze, nie mogłam się ułożyć
i rano kryzys bo ciężko mi się dopiąć w ulubionych spodniach, a musiałam je włożyć do pracy. Niby tylko +1kg ale czuję różnicę po ciele. Czat gbt napisał że osoby z niedowagą/niższą wagą mogę tyć więcej ale liczę że tak źle nie będzie 

No to miałyśmy podobna noc tak samo się kręciłam i nie mogłam spać kilka razy leciałam do kibelka ale też tylko odeuch wymiotnyJa miałam tragiczną noc, tak mi było niedobrze, nie mogłam się ułożyći rano kryzys bo ciężko mi się dopiąć w ulubionych spodniach, a musiałam je włożyć do pracy. Niby tylko +1kg ale czuję różnicę po ciele. Czat gbt napisał że osoby z niedowagą/niższą wagą mogę tyć więcej ale liczę że tak źle nie będzie
![]()

Karo_lina129
Zaciekawiona BB
Ja też miałam lekki problem ze spodniami, niestety nie mogę i nie chcę za bardzo tyć, będę się starała to minimumJa miałam tragiczną noc, tak mi było niedobrze, nie mogłam się ułożyći rano kryzys bo ciężko mi się dopiąć w ulubionych spodniach, a musiałam je włożyć do pracy. Niby tylko +1kg ale czuję różnicę po ciele. Czat gbt napisał że osoby z niedowagą/niższą wagą mogę tyć więcej ale liczę że tak źle nie będzie
![]()
Na razie większość dnia nie mam apetytu ale zmuszam się do warzyw i owoców
Ja jestem szczupla, ostatnio w stroju widać mi było już brzuszekJa miałam tragiczną noc, tak mi było niedobrze, nie mogłam się ułożyći rano kryzys bo ciężko mi się dopiąć w ulubionych spodniach, a musiałam je włożyć do pracy. Niby tylko +1kg ale czuję różnicę po ciele. Czat gbt napisał że osoby z niedowagą/niższą wagą mogę tyć więcej ale liczę że tak źle nie będzie
![]()

No to we wtorek mamy już 4 wizytyMożecie mi zapisać wizytę na wtorek, umówiłam się jednak przed tymi wakacjami. Według moich obliczeń będzie to dopiero 5+0

reklama
Nelka85
Ja mam nadwagę i na diecie o niskim IG w ciążach nie tylam nicJa też miałam lekki problem ze spodniami, niestety nie mogę i nie chcę za bardzo tyć, będę się starała to minimum
Na razie większość dnia nie mam apetytu ale zmuszam się do warzyw i owoców![]()
Podziel się: